Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han er større, raskere og sterkere

Mark Hughes skryter av Gamst\'n.

(Dagbladet.no): I går ble Morten Gamst Pedersen matchvinner for Blackburn mot Portsmouth. Målet var hans andre på to kamper, 23-åringen nettet også i FA-cupen forrige helg.

I dag forteller Rovers-manager Mark Hughes hvorfor han har latt være å bruke nordmannen fra start tidligere.

- Han ble nødt til å være tålmodig, fordi vi ikke trodde han var sterk nok fysisk. Men han har jobbet hardt, han har fått to-tre måneder. Nå er han større, raskere og sterkere, og det er jeg sikker på at vi kommer til å merke i andre halvdel av sesongen, sier Hughes til Rovers hjemmeside.

Den tidligere Wales-landslagssjefen skryter av nordmannens mål i går. Han syntes det er flott at Gamst\'n klarte å bruke høyrefoten til å chippe keeperen, venstrebeint som han er.

- Avslutningen forrige uke var god, men jeg tror dagens var enda bedre, sier Hughes som understreker at Gamst\'n fortsatt har sider ved spillet sitt som trenger forbedring.

- Som mange andre spillere har han ting han kan bli bedre på, men jeg er sikker på at han blir en storspiller for oss resten av sesongen.

Ingen tvil om at Gamt Pedersen håper på det samme. Som han sier i Dagbladet i dag:

- Det er selvfølgelig artig å prege kamper på denne måten, men det beste er å få spille fra start og være med i gamet.

SCORET IGJEN:</B> Før benket Mark Hughes norske Morten Gamst Pedersen. Nå spår manageren at Gamst\'n blir en storspiller for Blackburn i resten av sesongen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media