Han er tidenes beste bokser. Nå spiller «Pac-Man» .... basket ...

Debuterte i natt.

BOMSKUDD: Bokselegenden Manny «Pac-Man» Pacquiao er vant til å få inn fulltreffere, men trakk ikke på forsøkene sine i nattens basketkamp i debuten i den filippinske ligaen. 22. november er han tilbake i bokseringen, for å forsvare VM-beltet i weltervekt i WBO. Foto: Dennis M. Sabangan / EPA / NTB Scanpix
BOMSKUDD: Bokselegenden Manny «Pac-Man» Pacquiao er vant til å få inn fulltreffere, men trakk ikke på forsøkene sine i nattens basketkamp i debuten i den filippinske ligaen. 22. november er han tilbake i bokseringen, for å forsvare VM-beltet i weltervekt i WBO. Foto: Dennis M. Sabangan / EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manny «Pac-Man» Pacquiao (35) skulle være brukbart kjent for de fleste:

Filippineren har vunnet ti VM-gull i åtte forskjellige vektklasser, og er av mange regnet som tidenes beste bokser, uansett vektklasse.

På sine 63 proffkamper står han med 56 seirer (38 på knock out) og bare fem tap.

Ifølge Forbes' liste er han den 11. best betalte idrettsutøveren i verden i 2014, med en inntekt på sterke 41 millioner dollar (nesten 270 millioner kroner)

Spilte sju minutter I natt debuterte han i den profesjonelle basketligaen på Filippinene for laget KIA-Sorento, hvor han er deleier.

«Pac-Man» spilte sju minutter i oppgjøret mot Blackwater-Elite i åpningskampen på basketligaens 40-årsjubileum i Philippine Arena i Bocaue i Bulacan-provinsen nord for Manila.

Publikum jublet hver gang han var borti ballen, men fikk lite å juble for av det bokseren/basketspilleren presterte i løpet av minuttene på parketten:

Han scoret ingen poeng, og sørget for to turnovers i kampen.

Eldste rookie På spørsmål om han kom på banen i andre omgang, svarte han «det spørs».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer