RASKEST I KLUBBEN:  Hector Bellerin har denne sesongen fått sitt gjennombrudd i Arsenal-drakta. Høyrebacken som her feirer sin scoring mot Liverpool i helgen er også den raskeste spilleren på 40 meter i Arsenal noen gang. Foto: Reuters / Philip Brown / NTB Scanpix.
RASKEST I KLUBBEN: Hector Bellerin har denne sesongen fått sitt gjennombrudd i Arsenal-drakta. Høyrebacken som her feirer sin scoring mot Liverpool i helgen er også den raskeste spilleren på 40 meter i Arsenal noen gang. Foto: Reuters / Philip Brown / NTB Scanpix.Vis mer

Han er tidenes raskeste Arsenal-spiller

Hector Bellerin slo Theo Walcotts «uslåelige» rekord.

(Dagbladet): Det er prestisjefullt å være den raskeste spilleren i Arsenal. På treningsfeltet står 40 meter-banen klar, og spillernes hurtighet testes med jevne mellomrom.

Arsenal er ikke akkurat kjent for å være et lag bestående av treige spillere. Opp gjennom årene har en rekke hurtige spillere satt sterke tider på 40 meter.

Thierry Henry er definitivt en spiller som er best med ball, men franskmannen er langt fra udugelig når ballen uteblir. Målgarantisten ble klokket inn på 4,82 under sitt opphold i London. Aldri før hadde noen i Arsenal-drakt løpt fortere.

Men en ung engelskmannen skulle slå rekorden noen år senere. The Walcott klokket inn på 4,42 og har fram til denne sesongen blitt regnet som Arsenals raskeste spiller.

For mens engelskmannen måtte holde seg i ro grunnet en kneskade, ble rekorden slått, skriver The Telegraph.

Hector Bellerin som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen og i helgen scoret mot Liverpool, klokket inn på 4,41.

- Det var ikke forventet. Jeg har jobbet mye med hurtigheten min det siste året, sier Bellerin ifølge avisen.

Den 20 år gamle spanjolen skiftet i 2011 ut Barcelona med Arsenals ungdomslag. Nå er han klar for å kjempe for sin rekord.

- Jeg slo ikke rekorden med mye, og han (The Walcott) jobber for å få den tilbake.

- Hadde han medvind eller løp han nedover? Jeg skal vente til sommeren og de perfekte forholdene som han hadde, sier Walcott.