Aron Dønnum

Han er Vålerengas nye merkevare

Han er god, leken med ballen og akkurat passe breial. Aron Leonard Dønnum (22) er akkurat det Vålerenga trenger.

DEN NYE STJERNA: Aron Dønnum har det som skal til for å bli profilen Vålerenga trenger. Han er god, leken og breial. Han er Vålerengas nye bohem. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DEN NYE STJERNA: Aron Dønnum har det som skal til for å bli profilen Vålerenga trenger. Han er god, leken og breial. Han er Vålerengas nye bohem. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DA CHIDERA EJUKE (22) forsvant til Nederland og Heerenveen etter 14 serierunder forrige sesong tok han med seg Vålerengas underholdningsverdi på lasset.

Med nigerianeren var Vålerenga et uforutsigbart, til tider underholdende og innimellom spektakulært lag, i stand til å plage alle.

Uten så de mest ut som om de hørte hjemme i OBOS-ligaen.

CHIDERA EJUKE VAR Vålerengas x-faktor så lenge han var i klubben. Aron Dønnum var en av mange med potensial. I 2018 var han på Hamar. I fjor kom han hjem for å ta de første stegene som eliteseriespiller. Så lenge Ejuke var der var det han som stjal oppmerksomheten, da han dro var scenen og hovedrollen ledig.

Aron Dønnum ville ha den.

Nå har han den fordi han fortjener den.

ARON DØNNUM ER per dato, om du ser bort fra at det alltid kommer forespørsler på talenter som Odin Holm (17), det eneste salgsobjektet i Vålerenga. Det er både bra og litt farlig. Bra fordi han har en verdi utenfor Norges grenser, penger klubben alltid vil trenge.

Farlig fordi Vålerenga neppe tåler å selge sin beste spiller enda en gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer