- Han er vel så glad i meg at han vil ha meg dit

Riise om at Carew påstår at han vil til Aston Villa.

(Dagbladet.no): At John Carew i går sa til Dagbladet.no at John Arne Riise vil til Aston Villa, ja, det har også John Arne Riise sjøl fått med seg.

Men han kjenner seg overhode ikke igjen i Carews beskrivelse av hans ønsker og håp.

- Det får stå for hans regning. Som du sa, var det han som sa det og ikke jeg, sier en smilende Riise til Dagbladet.no.

- Han er vel såpass glad i meg at han vil ha meg dit, så vi får se.., fortsetter Liverpool-spilleren.

- Så dette er rein ønsketenkning fra hans side, da?

- Jeg vet ikke. Jeg fikk sjøl med meg at han sa dette. Du får spørre ham om han vil ha meg dit, svarer Riise, som fastholder at han ikke ønsker å skifte gressbeite.

Foreløpig har han ikke skrevet ny kontrakt, og det er dette som har fått engelske aviser - og nå også Carew - til å spekulere i om Riise kan melde overgang til Birmingham-klubben.

- Jeg trives der jeg er, og så får vi se hva som skjer. Jeg ønsker å skrive ny kontrakt med Liverpool og bli værende der. Men ballen er rund, sier vingbacken lurt.

SAMMEN PÅ KLUBB OG LANDSLAG? John Arne Riise (t.v.) og John Carew, her fotografert under gårsdagens landslagstrening, er Norges kanskje to største fotballstjerner. Ifølge sistnevnte ønsker førstnevnte å melde overgang fra Liverpool til Aston Villa. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX
SAMMEN PÅ KLUBB OG LANDSLAG? John Arne Riise (t.v.) og John Carew, her fotografert under gårsdagens landslagstrening, er Norges kanskje to største fotballstjerner. Ifølge sistnevnte ønsker førstnevnte å melde overgang fra Liverpool til Aston Villa. Foto: SARA JOHANNESSEN/SCANPIX Vis mer
- Han er vel så glad i meg at han vil ha meg dit