MAKABER SKADE: Chris Whelpdale, som her forsøker å blokkere et skudd fra Tottenhams Nico Kranjcar i 2010, måtte sy flere sting i pungen etter en takling som flerret opp familiejuvelene. Foto:  REUTERS/Toby Melville
MAKABER SKADE: Chris Whelpdale, som her forsøker å blokkere et skudd fra Tottenhams Nico Kranjcar i 2010, måtte sy flere sting i pungen etter en takling som flerret opp familiejuvelene. Foto: REUTERS/Toby MelvilleVis mer

- Han er veldig sår, og kona er heller ikke glad

Gillingham-spissen ble taklet så stygt at pungen revnet.

(Dagbladet): Gillingham-kanten Chris Whelpdale opplevde alle mannlige fotballspilleres mareritt i går, da pungen hans revnet etter en tøff takling fra en motspiller.

22-åringen pådro seg den brekningsframkallende skaden i sluttminuttene av kampen mot Crawley Town, og manager Andy Hessenthaler nøler ikke med å betegne det hele som «motbydelig».

- Det er en forferdelig skade. Det er rett og slett motbydelig. Han kommer til å være sår, og jeg er sikker på at kona hans heller ikke vil være glad, sier Hessenthaler til BBC.

Ifølge Gillinghams hjemmeside trengte Whelpdale fem sting for å lappe sammen pungen.

- Tro det eller ei: Taklingen fikk pungen hans til å revne, lyder den grafiske framstillingen fra manager Hessenthaler.

Ikke overraskende er Whelpdale tvilsom til fredagens kamp mot Dagenham & Redbridge i League Two. En mager trøst for 22-åringen er at Gillingham vant kampen mot Crawley Town, og er ubeseiret på sine seks siste ligakamper.

Det er for øvrig ikke mange ukene siden Blackburn-stopper Scott Dann opplevde en nesten like grotesk skade. Han fikk den ene testikkelen delvis revet av mot West Bromwich.