Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han er verdt 100 mill.

- Ole Gunnar er et unikum både på og utenfor banen. I dagens marked er han verdt 100 millioner kroner, sier Solskjærs agent, Rune Hauge, til Dagbladet.

Etter målfesten på City Ground i går, hadde han en kjapp prat med Manchester United-sjefen Alex Ferguson.

- Jeg kan vel selge Solskjær nå? spurte Hauge muntert.

- Ingen sjanse i verden! svarte Ferguson - som ikke ser bort fra at Solskjær er i startoppstillingen i neste søndags 5. rundekamp i FA-cupen mot Fulham.

Ifølge Rune Hauge blir Solskjær i United i hvert fall ut denne sesongen.

- Fem-seks Premier League-klubber er interessert i ham, men Ole Gunnar er ikke interessert i å gå nå. Jeg har også fått en forespørsel på ham fra utlandet, men heller ikke det er aktuelt i dag.
- Når tida kommer, kan det like gjerne ende i ny kontrakt med Manchester United som at han går til en annen klubb, sier Rune Hauge til Dagbladet.

Han er imponert over Solskjær, både som fotballspiller og person.

- Han viser veldig fin karakterstyrke, gir aldri opp og benytter seg av de sjansene han får. Kanskje spiller han fra start neste gang.

- Hvor mye markedsverdien hans økte i går, er umulig å si. De fire målene var i hvert fall prikken over ien så langt i karrieren, sier Rune Hauge etter gårsdagens rekord-match i Nottingham.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media