Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Han fikk ikke plass i klubb­legendenes drømme­ellever: - Jeg kunne ikke tro det

Kåret høstens lag i Premier League.

UTELATT: Cesc Fabregas har vært i fyr og flamme etter overgangen fra Barcelona til Chelsea i sommer, men likevel fant ikke Gary Neville plass til ham da han plukket ut Premier Leagues beste ellever denne høsten. Noe Jamie Carragher hadde store problemer med å forstå. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB SCANPIX
UTELATT: Cesc Fabregas har vært i fyr og flamme etter overgangen fra Barcelona til Chelsea i sommer, men likevel fant ikke Gary Neville plass til ham da han plukket ut Premier Leagues beste ellever denne høsten. Noe Jamie Carragher hadde store problemer med å forstå. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Etter gårsdagens oppgjør mellom Liverpool og Swansea på Anfield har omsider samtlige klubber rundet halvspilt sesong akkurat i tide før 2014 blir til 2015.

I den anledning skulle Gary neville og Jamie Carragher sette opp en ellever med de spillerne som har vært best denne sesongen, og stort sett var det konsensus.

Chelsea-dominans De plukket begge David de Gea mellom stengene, og både i forsvaret og på midtbanen var de enige om tre av fire. Branislav Ivanovic, John Terry og Cesar Azpilicuata bak, mens Alexis Sanchez, Nemanja Matic og Eden Hazard fikk plass på midtbanen.

De hadde også begge valgt den dødelige duoen Sergio Aguero og Diego Costa på topp. Ikke helt ulikt laget Dagbladet satte opp tidligere i jula.

Men de øvrige plassene bød på problemer.

Jamie Carragher foretrakk Jose Fonte, mens Neville gikk for Chelseas Gary Cahill. Twitteratet fikk etterhvert komme med sin dom, og ingen gremmet seg nevneverdig over at Southampton-stopperen fikk den siste plassen i fireren bak.

Verre ble det derimot på midtbanen.

- Kunne ikke tro det Carragher ville ha inn det mange mener er den opplagte kandidaten, Cesc Fabregas, mens Neville ønsket seg det noe mer kontroversielle valget Morgan Schneiderlin.

Idet statistikken til de to kom opp på skjermen (Fabregas 13 målgivende pasninger mot Schneiderlins 0) utbrøt Neville.

- Når jeg ser de tallene der så er jeg ikke helt sikker på hvorfor jeg ikke valgte Fabregas.

Carragher sa seg raskt enig.

- He he, ja jeg kunne ikke tro det når jeg så det. Jeg skjønner ikke hvordan man ikke kan ha Fabregas i det laget. Han kommer til å ta assist-rekorden i år.

Igjen fikk seerne lov til å bestemme hvem av de to som skulle få plassen, og noe overraskende måtte Chelseas spanske hovmester vike for den hardarbeidende Schneiderlin.

- Jeg håper virkelig Fabregas ikke ser på programmet. Gjør han det kommer han aldri til å se på igjen, sa en oppgitt Carragher.