- Han flyktet i bil og hadde pistol

Vitner så Corinne Rey-Bellets ektemann forlate huset der alpinstjernen ble drept.

(Dagbladet.no): Søndag kveld ble den sveitsiske alpinstjernen Corinne Rey-Bellet (33) og broren Alain skutt og drept i hjemmet til foreldrene i fjellandsbyen Les Crosets.

Også moren Verena ble sendt til sykehus med alvorlige skader.

Politiet holder nå Ray-Bellets ektemann, Gerold Stadler, som hovedmistenkt i saken.

For ti dager siden ble Corinne og Gerold Stadler separert, og Stadler oppsøkte henne hjemme i foreldrenes hus.

Corinnes far, Ray Bellets, skal ha forlatt huset mens det separerte ekteparet kranglet. Samtidig befant hennes to år gamle sønn seg i en annen etasje enn der skuddene falt. Det kan ha reddet livet deres.

Politiet sa tidlig at de ønsket å komme i kontakt med Corinnes ektemann, Gerold Stadler (34).

Tidligere elitesoldat

Det har de fortsatt ikke klart - men mandag ettermiddag fant de Stadlers bil forlatt i en naboby, opplyser sjefetterforsker Philippe Medico ifølge AP. I bilen lå det et tomt våpenmagasin.

SEPARERT: Corinne Rey-Bellets og ektemannen Gerold Stadler ble separert forrige måned. I går ble hun og broren drept hjemme i foreldrenes hus. Foto: AP
SEPARERT: Corinne Rey-Bellets og ektemannen Gerold Stadler ble separert forrige måned. I går ble hun og broren drept hjemme i foreldrenes hus. Foto: AP Vis mer

34 år gamle Stadler - som jobber i bank - skal også tidligere ha vært elitesoldat.

På en pressekonferanse i kveld opplyste politiet at vitner har observert Stadler i det han forlot huset der Rey-Bellett og broren ble henrettet.

- Han flyktet i en bil og hadde pistol, sier Medico.

Storstilt jakt

Politiet har satt opp veisperringer i området rundt småbyen Vaud, som ligger like i området hvor drapene fant sted. Over 70 politifolk og helikopter deltar i jakten på Stadler.

Flere detaljer rundt ugjerningen er nå også blitt offentliggjort: Drapsmannen avfyrte fem skudd inne i huset - og det var den hardt skadde moren som ringte og ba om hjelp. Hvor alvorlig tilstanden er for henne er fremdeles ikke kjent.