Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han forbløffer oss hele tiden

Raul hylles etter beskjed om karriereslutt.

LEGGER OPP: Den spanske fotballegenden Raul annonserte torsdag at han legger opp. Nå hylles han av tidligere lagkamerater og venner. Foto:  AFP PHOTO/YAMIL LAGE
LEGGER OPP: Den spanske fotballegenden Raul annonserte torsdag at han legger opp. Nå hylles han av tidligere lagkamerater og venner. Foto: AFP PHOTO/YAMIL LAGE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den spanske fotballegenden Raul annonserte torsdag at han legger opp. Nå hylles han av tidligere lagkamerater og venner.

Den tidligere Real Madrid-spissen avslutter karrieren etter at årets amerikanske fotballsesong er over. 38-åringen spiller i øyeblikket for New York Cosmos i Major League Soccer (MLS).

- Han går på banen og forbløffer oss hele tiden. Det er helt fantastisk, skrev tidligere lagkamerat Luis Figo på Twitter.

- Han er en vinner. Han bærer selve arven fra Real Madrid med seg, skriver stjernemanageren Fabio Capello.

Raul tilbrakte 16 år i Real Madrid, og bidro i den perioden til at klubben tok 16 ligatitler, fire cupseirer og vant mesterligaen tre ganger.

Fra 2010 til 2012 spilte han for tyske Schalke, før han gikk til klubben Al-Sadd i Qatar.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!