Hulsker om Pål André Helland:

– Han forsvinner om ikke lenge

Rosenborg ga fra seg bronseplassen, igjen ble Pål André Helland benket av Åge Hareide.

<strong>I KULDEN:</strong> Pål André Helland får ikke tillit i Rosenborg. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
I KULDEN: Pål André Helland får ikke tillit i Rosenborg. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Jeg tror rett og slett at Pål André har gjort sitt på Lerkendal, og at han forsvinner om ikke lenge, sa fotballekspert Bernt Hulsker på Eurosports Eliteserie-sending.

Rosenborg-profilen har slitt med skader, og bare vært på banen i 16 av 21 kamper denne sesongen. Bare 11 av disse har han startet.

- Lang vei

Han slet med skade da Åge Hareide tok over, og etter han kom tilbake har han vært henvist til benken.

– Veien inn begynner å bli lang for ham, og jeg vet ikke om det er en mann for Åge i framtida, forklarte Hulsker.

De siste kampene har danske Carlo Holse blitt foretrukket på høyrekant, mens den sentrale midtbanespilleren Kristoffer Zachariassen har blitt dyttet ut på venstre for å få plass til Markus Henriksen, Per Ciljan Skjelbred og Anders Konradsen. Noe Hulsker påpeker er et dårlig tegn for Helland.

Helland og Rosenborg hadde også en tung fjorårssesong, da kom han med denne utblåsingen:

HARDT UT: Rosenborgs Pål André Helland går hardt ut mot egen klubb etter søndagens kamp mot Bodø/Glimt. - Hver en jævel må gå i seg selv, sa han til Eurosports reporter. Hør hele tordentalen her. Video med tillatelse: Eurosport Norge Vis mer

I Kristiansund fikk han de siste 25 minuttene til fordel for Holse, men greide ikke å markere seg.

Rett før slutt prøvde han seg på et skudd fra 20 meter, men ballen landet på nettaket.

– For en revansje det hadde vært for Helland, kommenterte Joacim Jonsson i Eurosports studio.

Null skudd på mål

Det var en svært sjansefattig kamp, hvor Hellands skudd var det nærmeste scoring begge lag kom. Rosenborg hadde ikke eneste avslutning på mål.

- Null-null og bare tull. Det som skuffer meg aller mest, var at vi var så upresise i pasningsspillet vårt. Da blir det veldig urytmisk og jagende. Da er det vanskelig, sa Hareide etter kampen ifølge Adresseavisen.

Rosenborg trodde de hadde tatt ledelsen før pause ved venstreback Pa Konate, men flagget kom for offside. Ikke på Konate, men på spydspiss Dino Islamovic, som viste seg å være marginalt i offside da han flikket ballen videre til Konate i feltet.

Uavgjort-resultatet gjør at Molde nå er forbi Rosenborg. Trønderne på bronseplass har derimot fire poeng ned til Kristiansund på fjerde, men Vålerenga som spiller seinere søndag kan klatre opp i ryggen.

– Ingen pen kamp, dette. Periodevis litt for mye «hawaii», understreket Rosenborg-spiller Markus Henriksen til Eurosport etter kampen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer