Han gikk glipp av både VM-gullet og Champions League-triumfen

Nå vil Badstuber har revansje.

SKADET: Holger Badstuber har vært skadet i nesten to år. I mellomtiden har klubblaget hans vunnet Champions League mens Tyskland har blitt verdensmestere. Foto: AFP PHOTO / GUENTER SCHIFFMANN / NTB SCANPIX
SKADET: Holger Badstuber har vært skadet i nesten to år. I mellomtiden har klubblaget hans vunnet Champions League mens Tyskland har blitt verdensmestere. Foto: AFP PHOTO / GUENTER SCHIFFMANN / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den tyske forsvarsspilleren Holger Badstuber har vært skadd siden desember 2012. Fredag var han endelig tilbake på banen for Bayern München.

Badstuber var tidligere ansett for å være den mest talentfulle forsvarsspilleren i tysk fotball. På grunn av to kneskader har han ikke fått spille på over halvannet år.

- Det er fantastisk å være her og å spille foran hjemmefansen igjen. For en følelse!, sa Badstuber til pressen etter 2-1-seieren over Wolfsburg fredag.

25-åringen står oppført med 30 kamper for det tyske landslaget. Hans forrige kamp med flagget på brystet var i 4-4-kampen mot Sverige i oktober 2012. Han kan være på rask vei tilbake i Joachim Löws rekker.

- Han ser ut til å ha tatt store steg, og jeg er sikker på at han kommer til å være med oss igjen, sa landslagssjef Löw etter å ha sett Badstuber i aksjon fredag.

- Vi er veldig fornøyde med å ha han tilbake, sa sportsdirektør Matthias Sammer.

Badstuber har gått glipp av Bayerns mesterligatriumf i 2013 og Tysklands VM-gull som følge av skadene. Trolig er han nokså revansjlysten.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer