- Han gråter av smerte

Real Madrid i sjokk etter Sneijders kneskade.

(Dagbladet.no): Real Madrid gikk på en stygg smell i London i dag, da Wesley Sneijder ble båret av banen med det som ser ut til å være en alvorlig kneskade.

Sneijder ble taklet knallhardt av Arsenal-spiller Abou Diaby i Emirates Cup-kampen, og kunne ikke fortsette etter hendelsen.


- Vi er sjokkerte over skaden, og akkurat nå er det veldig vanskelig. Han har store smerter, sier manager Bernd Schuster, ifølge Sky Sports.

Sneijder har allerede gjennomgått flere tester, og skal undersøkes igjen i morgen. I verste fall kan det være snakk om en korsbåndskade.


- Det er alvorlig, og den verste nyheten vi kunne få. Han er veldig lei seg, og gråter både fordi det er et alvorlig problem og fordi det gjør så vondt, sier Real-president Ramon Calderon.

Det eventuelle tapet av Wesley Sneijder betyr nye utfordringer for ambisiøse Real Madrid, som i flere måneder har kjempet en tilsynelatende endeløs kamp for å få hentet Cristiano Ronaldo fra Manchester United.


Den spanske klubben skal også ha lagt inn bud på Sneijders landsmann Rafael van der Vaart, og interessen for en ny klasseving kommer nok ikke til å svekkes etter Sneijders skade.

Arsenal vant forøvrig kampen 1-0.

ALVORLIG: Det var etter en tøff duell med Abou Diaby at Wesley Sneijder ble liggende på Emirates-gresset. Foto: AFP/SCANPIX
ALVORLIG: Det var etter en tøff duell med Abou Diaby at Wesley Sneijder ble liggende på Emirates-gresset. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer
- Han gråter av smerte
KNESKADE: Sneijder ble båret av banen i store smerter, med det som i verste fall kan være en alvolig korsbåndskade. Landsmann Ruud van Nistelrooy fortviler.