LEID UT FRA LIVERPOOL: Andy Carroll, her mot Manchester City på Upton, har bare scoret ett mål så langt i West Ham. Foto: REUTERS/Stefan Wermuth
LEID UT FRA LIVERPOOL: Andy Carroll, her mot Manchester City på Upton, har bare scoret ett mål så langt i West Ham. Foto: REUTERS/Stefan WermuthVis mer

- Han gravde fingrene sine inn i øynene mine

Fotograf hevder Carroll angrep på bytur.

West Ham-spissen Andy Carroll beskyldes for å ha angrepet en fotograf etter en tur på byen med lagkameratene.

Ifølge TV 2 så skal The Sun-fotografen Paddy Cummins ha blitt angrepet av Carroll utenfor en nattklubb i Dublin.

Carroll, som for tiden er kneskadd, skal ha stukket fingrene inn i øyet på den 33 år gamle fotografen da han forsøkte å få tak i kameraet.

- Han var som et vilt dyr. Det var fryktelig vondt i øynene mine etter at han gravde fingrene sine inn i øynene mine. Smerten var utrolig, sier Cummins til egen avis.

Carroll er lånt ut fra Liverpool til West Ham. Liverpool har i en årrekke nektet å la seg intervjue av The Sun etter avisens negative påstander om Liverpool-fansen etter Hillsborough-tragedien i 1989.

Andy Carroll benekter at han har angrepet fotografen. West Ham stiller seg bak spissen. Politiet i Dublin har vært i kontakt med den engelske landslagsspissen om hendelsen. Ingen er arrestert i saken, skriver TV 2.

(NTB)