- Han hadde en godkjent debut, men det er mye mer i vente

Elbasan Rashani for ros av Brøndby-treneren.

DEJLIGT I DANMARK: Elbasan Rashani har fått sin debut for Brøndby, og får godkjent av treneren. Her fra tiden i Odd. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
DEJLIGT I DANMARK: Elbasan Rashani har fått sin debut for Brøndby, og får godkjent av treneren. Her fra tiden i Odd. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB ScanpixVis mer

Den tidligere Odd-spilleren fikk en time på Brøndbys venstrekant. Han rakk å vise litt tempo og noen finter, men bommet på en kjempesjanse i første omgang.

- Ok kamp - Det var deilig å komme i gang med en kamp etter bare fire dager i klubben. Jeg ble tatt riktig godt imot av tilhengerne, og det er jeg meget takknemlig for.

- Jeg leverte en OK kamp, men det viktigste var at vi vant. Man kan ikke vise alt på én kamp, og jeg kjenner ikke lagkameratene så godt ennå. Det har gått fort, men det er mer i vente for meg, sa en selvsikker Rashani.

- Godkjent Odd fikk angivelig 5,5 millioner kroner for U21-landslagsspilleren. En god handel for en spiller med utgående kontrakt. Også Fredrik Semb Berge gikk nylig fra skiensklubben til Brøndby.

Brøndby-trener Thomas Frank var fornøyd med sin nyeste spiller

- Jeg synes at man i glimt så hva han kan. Han viste fart og hadde på slutten et godt innlegg som Simon Makienok skulle scoret på om hadde gjort et riktig løp.

- Han hadde en godkjent debut, men det er mye mer i vente, sa Frank om Rashani.

(NTB)