Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Han hadde endelig begynt å levere varene for Liverpool. Nå er han ute i én måned

Ny smell.

SKADET: Adam Lallana måtte forlate oppgjøret mot Leicester med en skade. Nå ser det ut til at det er verre enn først antatt for 26-åringen, og The Guardian hevder han blir ut så lenge som fire uker. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB Scanpix
SKADET: Adam Lallana måtte forlate oppgjøret mot Leicester med en skade. Nå ser det ut til at det er verre enn først antatt for 26-åringen, og The Guardian hevder han blir ut så lenge som fire uker. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Adam Lallana har ikke vært noen ubetinget suksess etter at han ankom Liverpool og Anfield fra Southampton i sommer for den respektable summen av 250 millioner kroner.

Heldigvis, for The Kop og alle med et hjerte av det røde slaget, så det ut til at det var i ferd med å snu da 26-åringen sto for to scoringer mot Swansea i 2014s siste kamp, men i dag kom et nytt tilbakeslag.

Engelske The Guardian skriver nemlig at Lallana på belage seg på en måned på sidelinja etter å ha pådratt seg en skade mot Leicester første nyttårsdag.

55 minutter ut i oppgjøret måtte Lallana byttes av etter det Brendan Rodgers kalte en «føling med noe i låret». I etterkant skal det derimot ha vist seg at det var mer alvorlig enn først antatt, og avisa tror manageren må klare seg uten engelskmannen i fire uker.

Skulle så bli tilfelle går midtbanespilleren glipp av begge ligacup-semifinalene mot Chelsea, en rekke ligakamper inkludert oppgjørene mot Sunderland, Aston Villa og West Ham, samt kveldens FA Cup-kamp mot AFC Wimbledon.