+ Du leser nå Dagbladet Pluss

Isabell Herlovsen om faren:

- Han har betydd aller mest

For Isabell Herlovsen er tidligere fotballproff og pappa Kai Erik Herlovsen en betydelig støtte.

GOD STØTTE: Isabell Herlovsen trente i januar hjemme i Fredrikstad på grunn av en konflikt med Vålerenga. Da var faren en god støtte. Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet
GOD STØTTE: Isabell Herlovsen trente i januar hjemme i Fredrikstad på grunn av en konflikt med Vålerenga. Da var faren en god støtte. Foto: Bjørn Langsem/DagbladetVis mer

FREDRIKSTAD (Dagbladet): Året er 2005. Isabell Herlovsen er 17 år gammel, og med i sitt første mesterskap. Hun blir byttet på banen mot Frankrike da Norge ligger under. Norge har hjørnespark, og Herlovsen header ballen rett i krysset.

- Det glemmer jeg aldri. Det er en av mange gode opplevelser, sier Kai Herlovsen til Dagbladet.

Han har selv 34 A-landskamper for Norge. I storhetstida var han midtstopper i den tyske storklubben Borussia Mönchengladbach. Datteren Isabell har 124. Og flere kommer det etter all sannsynlighet til å bli.

Da Dagbladet møtte tre generasjoner Herlovsen i Fredrikstad tidligere i år – Kai trillende på barnebarnet Fredrik – var Isabell Herlovsen i en fastlåst konflikt med Vålerenga. Ikke lenge etterpå sikret hun seg en låneavtale med Kolbotn, og døra er dermed likevel åpen for landslagsspill.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.