- Han har det ikke så bra akkurat nå

Ullevålseters samboer forteller.

KRASJLANDING: Pål Anders Ullevålseter brakk lårbeinet tvers av etter en krasj i ørkenrallyet i Qatar i dag.
Foto: Marian Chytka/Team Ullevålseter / NTB scanpix
KRASJLANDING: Pål Anders Ullevålseter brakk lårbeinet tvers av etter en krasj i ørkenrallyet i Qatar i dag. Foto: Marian Chytka/Team Ullevålseter / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Pål Anders Ullevålseter venter på operasjon for lårbruddet han pådro seg da han veltet under 3. etappe av Sealine Cross Country Rally 2013 i Qatar i dag.

Hjemme i Oslo sitter samboer Mette Solli og skulle ønske hun var sammen med Pål Anders i Doha akkurat nå.

- Jeg skulle jo ha vært der også, men han har faren, bestekompisen og mekanikeren sin med seg, så han er omgitt av bra folk, sier Solli til Dagbladet.

Tvers av
Tidligere i formiddag snakket med hun Pål Anders på telefon, og ble beroliget av at forholdene på sykehuset der han ligger virker å være bra. Bra er det derimot ikke med Ullevålseter selv.

- Han fortalte at han traff en dump da han kjørte ute i sanddynene, i fallet knekte han lårbeinet tvers av, forteller Solli.

SKAL OPERERES: Pål Anders Ullevålseter skal opereres etter at han i dag krasjet i Qatar. Nordmannen har ikke gitt opp deltakelse i neste Dakar-rally. Foto: Vladimir Kusnier/Team Ullevålseter
SKAL OPERERES: Pål Anders Ullevålseter skal opereres etter at han i dag krasjet i Qatar. Nordmannen har ikke gitt opp deltakelse i neste Dakar-rally. Foto: Vladimir Kusnier/Team Ullevålseter Vis mer

Motorsykkelen skal ha ligget et godt stykke unna Pål Anders etter krasjen, så det er litt usikkert hva som faktisk skjedde da lårbeinet knekte.

- Men han har ikke fått noen smell i hodet, så det er jo veldig bra, sier Solli.

Nedfor
Vanligvis pleier Ullevålseter å se det positive i det meste når han ringer hjem til samboeren. I dag var han nedfor da han snakket med Soli.

- Han har det ikke så bra akkurat nå. Det er ikke ofte han høres så stusslig ut på telefonen som han gjorde i dag, sier Solli. I påvente av operasjonen har han ikke fått verken mat eller drikke, og Solli beskriver det hele som litt kaotisk.

Selv er hun ganske rolig, til tross for at krasjen er en av de mer alvorlige Ullevålseter har hatt.

VENTER: Samboer Mette Solli håper Ullevålseter kommer seg hjem fra Qatar så snart operasjonen er unnagjort.
Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
VENTER: Samboer Mette Solli håper Ullevålseter kommer seg hjem fra Qatar så snart operasjonen er unnagjort. Foto: Terje Bendiksby / Scanpix Vis mer

- Det er ikke så mye jeg får gjort, og så lenge det ikke er skjedd noe med hodet er jeg ganske rolig, forteller hun, og håper Pål Anders får kommet seg hjem til Norge i løpet av noen dager.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer