- Han har et eller annet sykt ved seg

TV 2-Wikestad ble lamslått av Cissés superscoring.

13 på 12: Papiss Demba Cissé har scoret 13 mål på 12 kamper for Newcastle. Han scoret to mot Chelsea i går kveld.Foto: EPA / Andy Rain / NTB Scanpix
13 på 12: Papiss Demba Cissé har scoret 13 mål på 12 kamper for Newcastle. Han scoret to mot Chelsea i går kveld.Foto: EPA / Andy Rain / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Chelsea - Newcastle 0-2

Papiss Demba Cissé banket to baller forbi Peter Cech i går, og senegaleseren er nå oppe i 13 ligamål på 12 kamper for Champions League-jagende Newcastle.

Det oste høy klasse av begge scoringene i går kveld, men mål nummer to var ekstraordinært.

- Han har et eller annet sykt ved seg, Cissé. Andremålet i går; Helt vanvittig. Helt vanvittig. En så det på spillerne også, de forsto liksom ikke at den gikk i mål. Jeg trodde selv at den landa på nettaket eller noe, men neida, den gikk i mål. Noe av det rareste jeg har sett, sier TV2-kommentator Kasper Wikestad til Dagbladet.

- Årets mål?

- Ja. Det var det, sier Wikestad kontant og legger til:

- Jeg har ikke sett et finere mål i år, og det har vært mange fine mål i år. Det var helt utrolig, sier TV2-kommentatoren.

• Video: Her kan du se Cissés fantastiske skudd. Sjokkerende bra Cissé kom til Newcastle i januar fra tyske Freiburg. Da signeringen ble bekreftet skrev Viasat-ekspert Jan Åge Fjørtoft følgende på Twitter:

- Gratulerer til Newcastle. Cissé er en strålende måljeger. Det beste kjøpet på dette nivået så langt i dette overgangsvinduet, skriver Fjørtoft på Twitter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer