- Han har et skyhøyt potensial

Tromsø-trener Bård Flovik om sin spiss-juvel Runar Espejord.

FÅR SKRYT: Tromsøs Runar Espejord (i midten) scoret det første målet i kampen mot Bodø/Glimt. Etterpå fikk han skryt av trener Bård Flovik. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix
FÅR SKRYT: Tromsøs Runar Espejord (i midten) scoret det første målet i kampen mot Bodø/Glimt. Etterpå fikk han skryt av trener Bård Flovik. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BODØ (Dagbladet): I går var det scoringen til 20 år gamle Espejord som vippet «Slaget om Nord-Norge» i favør av Tromsø.

Den råsterke headingen hans på corner fra Kent-Are Antonsen, sikret Tromsø en noe ufortjent ledelse 1-0 på Aspmyra.

Den ledelsen slapp aldri Tromsø fra seg, til tross for at Glimt i perioder presset hardt på. Og da dommeren blåste av kampen, stod det 0-3.

Tilbake etter skade

20-åringens prestasjoner, frem til han ble tatt av banen kvarteret før slutt, fikk trener Bård Flovik til å si følgende til Dagbladet:

- Runar har ikke kunnet trene en full treningsuke siden han pådro seg en lyskeskade i mai. Likevel er han nå tilbake, og tåler stadig mer. Og ikke minst; han har et skyhøyt potensial.

Vil til en større liga

- Hva legger du i skyhøyt potensial?

- Potensial til å dominere i Tippeligaen, og potensial til å oppfylle drømmene som jeg vet at han har - om å spille i en større liga enn Tippeligaen. Hvorvidt han også er en kommende landslagsspiller, får tida vise. Det har litt med tilfeldigheter å gjøre. Men han har potensial stort nok til å spille for Norge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer