- Han har et talent som er helt rått. Nesten like bra som broren sin

Ole Einar Bjørndalen om Bø-brødrene.

NUMMER TRE OG FEM: Ole Einar Bjørndalen (t.h) ble nummer fem på gårsdagens jaktstart i VM i skisyting, mens Tarjei Bø tok sin tredje bronsemedalje på tre starter i Kontiolahti.
NUMMER TRE OG FEM: Ole Einar Bjørndalen (t.h) ble nummer fem på gårsdagens jaktstart i VM i skisyting, mens Tarjei Bø tok sin tredje bronsemedalje på tre starter i Kontiolahti. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONTIOLAHTI (Dagbladet): Superveteranen Ole Einar Bjørndalen (41) har de siste drøye 20 åra konkurrert mot mange på lista over verdens beste skiskyttere - og sett stjerner komme og gå i verdenseliten.

Men sjelden har han sett talenter som to brødre fra Stryn.

Gullrusen ga seg ikke Tarjei Bø (26) tok sin tredje bronsemedalje på tre starter da han forsvarte tredjeplassen på lørdagens sprint under gårsdagens jaktstart i Kontiolahti.

Men helgens snakkis er lillebror Bø, som gikk helt til topps i sin individuelle VM-debut lørdag. I går klarte ikke Johannes Thingnes Bø (21) å følge opp sprintgullet fordi gullrusen ikke ga seg i tide, men Johannes har uansett tatt seg inn i verdenseliten på rekordtid.

- Verdens beste skytter Bjørndalen er mektig imponert over begge to. Og ikke overrasket over det noen av dem har levert i Kontiolahti.

- Tarjei er verdens beste skytter i øyeblikket. Da tar han medalje på det, sier tidenes mestvinnende skiskytter til Dagbladet.

Det er ikke mer enn snaue tre uker siden Tarjei Bø fikk klarsignal til å trene for fullt igjen, etter at forkjølelsesvirus hadde ødelagt både oppkjøring og form.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer