STØTTER «DEN LILLE KAREN»: Liverpool-manager Kenny Dalglish er bekymret for dommernes behandling av Craig Bellamy etter det han mener er fire grunnløse gule kort på rad.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
STØTTER «DEN LILLE KAREN»: Liverpool-manager Kenny Dalglish er bekymret for dommernes behandling av Craig Bellamy etter det han mener er fire grunnløse gule kort på rad.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren StaplesVis mer

- Han har fått fire gule kort og fortjente ingen av dem

Dalglish frykter dommerne er ute etter Bellamy.

• Fotballstudio kl. 16: Liverpool - Blackburn

(Dagbladet): Liverpool-manager Kenny Dalglish brukte DVD-klipp for å vise dommerfeil som har rammet Liverpool, etter at klubben ble siktet av FA etter kampen mot Fulham tidlig i desember.

En av tingene han reagerte på var at Craig Bellamy ble vist det gule kortet etter å ha blitt kraftig provosert av Clint Dempsey.

I ettertid har det blitt flere gule kort på Bellamy, som nå står med fire på de siste fire kampene, og det bekymrer Dalglish foran ettermiddagens møte med Blackburn på Anfield.

- Det er fint å ha regler, men reglene må være like for alle, ikke ulike for forskjellige folk, sier manageren til Liverpools hjemmesider.

- Ville du noen gang bedt Bellamy om å roe ned temperamentet sitt? Nei. Han har erfaring nok. Men han har fått fire gule kort, og han har ikke fortjent noen av dem. Gjør det at du må vurdere hvordan du bruker ham i framtiden? Det ville være for ille om det fantes en agenda mot ham. Hvis Craig trengs, så vil han spille. Den sjansen må vi bare ta, sier Dalglish.

Skotten trekker også fram kampen mot Wigan sist som eksempel på det han oppfatter som forskjellsbehandling.

- Antolin Alcaraz laget fem frispark og fikk ikke gult kort. Dersom han skal få fem sjanser, betyr det at alle får det? Vi trenger bare litt klarhet i dette, sier han, og minner igjen om det som skjedde mot Fulham.

- Clint Dempsey dyttet hodet opp i ansiktet på Craig. Vi spurte dommeren hvorfor den lille karen fikk gult kort, og han svarte: «Craig vet». Men det gjorde han ikke. Så var det enda en mot QPR, der Joey Barton oppsøkte ham. Jeg aner ikke hvorfor han fikk gult, jeg har ikke sett noe i noen av situasjonene, oppsummerer Kenny Dalglish.

Liverpool tar altså imot Blackburn på Anfield kl. 16 i ettermiddag.