Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han har fått holde på jævla mye lenger enn jeg hadde fått

Nordlie fleiper med å ringe Martin Andresen. Se «Fotballfeber»!

(Dagbladet): I dagens «Fotballfeber» er Kongsvinger-trener Tom Nordlie på besøk.

Klubben fra Gjemselund Stadion ligger på 10.plass så langt i Adeccoligaen, og trener Nordlie har stor tro på at kvalikplass - som var målet før sesongstart - er innen rekkevidde.

Men i studio er Nordlie på plass for å snakke om Tippeligaen.

Etter 18 runder spilt ligger Vålerenga på 8.plass. Før sesongstart uttalte Martin Andresen at VIF, Rosenborg og Molde var de tre lagene som ville kjempe om gullet. Men ting har ikke gått på skinner for Oslo-klubben denne sesongen. Cup-exit mot Sandefjord, og tap mot Stabæk fikk ledelsen til å kalle inn til skjebnemøte i juni.

Møtet endte med videre tillit til Andresen, og vi spør Nordlie hvor lenge treneren får holde på uten å oppnå målene klubben har satt seg.

Rosenborg slo Aalesund 3-0 i forrige runde. Åpningsmålet kom etter en frekk cornervariant, da Daniel Fredheim Holm la ballen på plass ved flagget, men touchet den såvidt, slik at Borek Dockal bare kunne hente ballen og sette den i mål mot et uoppmerksomt Aafk. TV 2s Henning Berg uttalte etter kampen at Rosenborg opererte i en gråsone og at man kunne diskutere om det var fair play.

Vi lurer på om Nordlie lot seg provosere av trøndernes «frekkis» og diskuterer om slike ting bør være lov i fotballen.

Avslutningsvis viser vi et intervju med Stabæk-kaptein Christer Kleiven. Etter 4-0-tap mot Brann sist runde, står laget med skarve 7 poeng og ligger helt nederst på tabellen. Nordlie har vært redningsmann for klubber i bunnstrid flere ganger, og vi spør hva som skal til for at Stabæk kan beholde plassen.

Kan klubben greie det, eller er Stabæk på tur ned til Adecco?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media