- Han har fryktelige smerter

Her bæres den engelske keeperlegenden av banen før Frankrike-kampen.

RETT HJEM: Keepertrener- og legende Ray Clemence ble støttet av banen av fysioterapeut Gary Lewin og en annen person i det engelske støtteapparatet etter å ha røket akillesen under oppvarmingen av Joe Hart. Foto:   REUTERS/Alessandro Bianchi
RETT HJEM: Keepertrener- og legende Ray Clemence ble støttet av banen av fysioterapeut Gary Lewin og en annen person i det engelske støtteapparatet etter å ha røket akillesen under oppvarmingen av Joe Hart. Foto: REUTERS/Alessandro Bianchi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DONETSK (Dagbladet): Frank Lampard, Gary Cahill, John Ruddy og Gareth Barry forsvant alle ut av den engelske EM-troppen før turneringen i det hele tatt startet, etter å ha pådratt seg skader.

Under oppvarmingen til kampen mot Frankrike i går kveld mistet de enda en mann - men denne gangen var det «heldigvis» ingen av spillerne.

I stedet var det keepertrener- og legende Ray Clemence som måtte støttes av banen med røket akilles. Skaden inntraff mens han varmet opp Joe Hart, og med store smerter fikk Clemence hjelp av fysioterapeut Gary Lewin og en annen person i det engelske støtteapparatet.

Etter kampen valgte Roy Hodgson på eget initiativ å snakke om det siste skadetilfellet i troppen, da han var inne i et resonnement om hvor mye bedre England blir når de får tilbake folk fra skade og suspensjon, og blir bedre kjent med hverandre.

- Vår skadeforbannelse fortsetter. Ray Clemence røk akillesen sin under oppvarmingen. Han har fryktelige smerter, og må tilbake til England for å bli operert, sa Hodgson.

Clemence spilte 61 landskamper for England mellom 1972 og 1984, og var en del av Liverpool storlag på 70-tallet. Nå er han utviklingsansvarlig for de aldersbestemte landslagene til FA, i tillegg til å være keepertrener for A-landslaget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer