Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han har heldigvis en psykolog som trener

Stabæk-trener i krangel med Clark etter utskjelling av fansen.

KRANGEL ETTER KAMPEN: Stabæks assistenttrener Pål Albertsen havnet i ordkrangel med Hønefoss-keeper Steve Clark etter kampen i går. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix og stabak.no
KRANGEL ETTER KAMPEN: Stabæks assistenttrener Pål Albertsen havnet i ordkrangel med Hønefoss-keeper Steve Clark etter kampen i går. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix og stabak.no Vis mer

Hønefoss - Stabæk 0-0

(Dagbladet): Hønefoss-keeper Steve Clark kom med flere stygge rop mot Stabæk-fansen etter poengdelingen på Aka Arena i går.

Etter kampen havnet målvakten også i en heftig ordveksling med Stabæks assistenttrener Pål Albertsen, som ikke aksepterte Clarks stygge ordbryk.

- Han slang med leppa mot fansen, og sa stygge ting når vi skulle takke for kampen. Jeg liker ikke slik oppførsel og sa tydelig fra til ham hva jeg mente om det, sier Albertsen til Dagbladet.

- Vi hadde en disputt, men ikke noe alvorlig. Etterpå kom han med en unnskyldning, sier Albertsen.

- Jævla homser
Stabæk-assistent Albertsen vil ikke si nøyaktig hva Clark og han selv kranglet om.

- Hva som ble sagt vil jeg ikke uttale meg om. Jeg regner med dette er noe Hønefoss tar seg av. Jeg kjenner Clark fra før, og han har tydeligvis en del ting å jobbe med. Han har heldigvis en psykolog som trener, sier Albertsen, som viser til Hønefoss-trener Leif Gunnar Smerud som er utdannet psykolog.

En video TV 2 har tilgang til viser Clarks oppførsel mot bortefansen, der han skriker:

- Bra jobbet, jævla homser. Kos dere i Adeccoligaen, jævla f**ter, skrek målvakten til publikum bak det ene målet.

La seg flat
Hønefoss-trener Smerud sier til TV 2 at spilleren har beklaget oppførselsen.

- Steve sa at han hadde slengt noen gloser som han ikke burde ha gjort. Jeg forstod det slik at han hadde blitt provosert, men han legger seg flat og beklager det som skjedde, sier Smerud.

- Noen ganger er Steve bedre til å holde nullen enn til å holde kjeften. Han er en vinnertype, en amerikaner, og jeg kjenner ikke til noen andre spillere som jobber så hardt med å bli bedre hver dag, sier Hønefoss-keeperen.

Clark var vinteren 2010 på prøvespill hos nettopp Stabæk. Han fikk ikke tilbud om kontrakt - konkurrentene var tross alt landslagskeeper Jon Knudsen og U 21-keeper Iven Austbø - og amerikaneren endte i stedet opp i Hønefoss.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media