«Han har jobb mot Raufoss»

ULLEVAAL (Dagbladet): Vålerenga-Haugesund 3-0. - Øystein Stray Spetalen ringte meg fredag kveld. Og da sa han at jeg skulle få beskjed klokka 18.00 lørdag om jeg hadde jobb mot Raufoss neste runde, gliser Kjetil Rekdal. Nå er det bekreftet. Det har han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Spøk eller ikke: Meldingen som tikket inn på VIF-investor Spetalens mobiltelefon, sendt fra John Fredriksen & Co bare tre minutter etter kampslutt og sporenstreks vist fram til Dagbladet, sier alt om de kravene Kjetil Rekdal er betalt for å oppfylle i år.

Bare seier er godt nok. Opprykk er en selvfølge.

Med to straffemål, og midtbanespill i eliteklassen, kan det se ut til at Rekdal blir den redningsmannen VIF-eierne trodde han skulle bli.

- De setter høye krav. De er vant til det fra næringslivet, men jeg har et veldig godt forhold til investorene, sier Rekdal til Dagbladet.

Minigolf

Og på kort tid har Rekdal greid å få et like godt forhold til sine spillere som det han har til investorene. Selv om disiplin og lojalitet preger ordvalget når Rekdal forteller om de nye kravene har satt, så trekker spillerne fram noe helt annet.

- Han setter harde krav, men på den måten at hver enkelt spiller tar mer ansvar både for seg selv og andre. Vi må være skjerpa, og ikke sluntre unna. Og vi passer på hverandre, sier VIF-veteranen Bjørn Arild Levernes til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer