Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Han har løst Wengers største problem

Alexis Sanchez fortsetter storspillet.

I FORM: Alexis Sanchez scoret igjen mot Watford. Han står nå med seks scoringer på sine siste tre Premier League-kamper. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
I FORM: Alexis Sanchez scoret igjen mot Watford. Han står nå med seks scoringer på sine siste tre Premier League-kamper. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Watford - Arsenal 0-3 (0-0)

(Dagbladet): Arsenal og Arsene Wenger fløy høyt inn i landslagspausen etter 3-0 over Manchester United, og los på tabelltoppen.

I ettermiddag ventet Watford på Vicarage Road, en arena som ikke har sett mange scoringer så langt denne sesongen. I Watfords fire foregående hjemmekamper hadde det kun blitt scoret to mål.

Det så lenge ut som også dagens oppgjør skulle ende målløst, men etter en drøy time var formsterke Alexis Sanchez igjen på pletten før Olivier Giroud doblet ledelsen like etterpå.

Aaron Ramsey fikk æren av å sette inn kveldens tredje, og dermed gjeninntar hovedstadsklubben andreplassen som Louis van Gaals mannskap hadde fått låne i noen timer.

Og etter fire mål på de seks første kampene ser det for alvor ut som om Wengers største problem er løst. De har nå elleve mål på de siste tre.

Målløst Sanchez sto med fem mål på sine siste to Premier League-kamper før dagens oppgjør, og knappe ti minutter var unnagjort da Heurelho Gomes måtte i aksjon for å hindre chileneren i å øke målbeholdningen ytterligere.

Bare minuttet senere var hjemmelagets Troy Deeny frampå, men Petr Cech var med på notene og fikk slått ballen til hjørnespark.

Aaron Ramsey var mye involvert de første 45 minuttene, og like før halvtimen var spilt noterte han seg for omgangens største mulighet. Sanchez svingte inn et fremragende innlegg fra venstresiden. Waliseren kastet seg fram og fikk kula forbi Gomes i Watford-målet, men ballen traff tverrliggeren og gikk over målet.

Odion Ighalo har vært mannen Watford stoler på foran mål i år, men da nigerianeren fikk muligheten ville det seg ikke.

26-åringen fosset alene mot Cech, men en liten dytt i ryggen var nok til at avslutningen gikk godt til side for målet til tsjekkeren.

Sanchez-show Den første omgangen bød med andre ord ikke på noe sjanseras - en trend som fortsatte etter hvilen, men like etter at timen var spilt sprakk nullen på Vicarage Road for tredje gang denne sesongen.

Santi Cazorla spilte vegg på lekkert vis med Mesut Özil som plutselig var alene igjennom. Tyskeren ble klippet ned og hadde nok krav på et straffespark, men ballen trillet videre til Sanchez som på sikkert vis knallet den i nettmaskene. Hans tiende mål på seks kamper for klubb og landslag.

Og med det fikk Arsenal blod på tann. Bare fem minutter senere var Özil igjen på farten. Denne gangen fant han Giroud, som nettopp hadde kommet inn, foran mål, og franskmannen gjorde ingen feil da han enkelt plasserte ballen oppunder tverrliggeren til 0-2.

Så var det Ramseys tur. Waliseren som bare fant treverket før pause ble servert av Héctor Bellerin, og plutselig hadde 0-0 blitt til 0-3 på elleve minutter.

Framover Det siste kvarteret bar preg av bytter, et lag som var fornøyd og et lag som ikke maktet å gjøre noe med resultatet. Dermed er Arsenal tilbake i ryggen på Manchester City. Neste uke venter Everton hjemme på Emirates.

For Watfords del blir det neste helg en tur til Stoke og Britannia.

Laget ligger fortsatt på en 14.-plass, men både Norwich og Stoke kan klatre forbi de gul-svarte om det skulle bli poeng i morgen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!