Færøyene - Norge 0-2

- Han har mistet det

- Jeg sitter med en følelse av at noe er alvorlig galt, sier kommentator Morten P i Dagbladet. TV 2-ekspert Jesper Mathisen mener 2018 så bedre ut enn 2019.

KRITISK: - Vi spilte den dårligste kampen mot det dårligste laget så langt, mener Morten P. Video: Tore Ulrik Bratland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Færøyene – Norge 0–2

TORSHAVN / OSLO (Dagbladet): Fotballandslaget reiste tirsdag hjem fra Torshavn etter 2-0-seieren over Færøyene i EM-kvaliken. Alle eksperter - men også flere av spillerne - mener prestasjonen var svak.

- Vi spilte den dårligste kampen mot det dårligste laget så langt. Det er skremmende, sier Dagbladets kommentator, Morten P (video øverst i saken).

På spørsmål om trener Lars Lagerbäck «har mistet det», svarer han:

- Jeg holdt på å si: Det kan nesten se sånn ut. Nå har vi spilt fire kamper i 2019, og det er faktisk blitt dårligere og dårligere. Når vi reiser hjem fra Færøyene og nærmest trekker et lettelsens sukk over at vi tar med oss alle tre poengene hjem, så er det ikke bra.

Han fortsetter:

- Jeg sitter med en følelse av at noe er alvorlig galt og at Lars Lagerbäck kanskje har mistet det litt.

Morten P er ikke den eneste eksperten som mener pilene peker feil vei:

- 2018 så bedre ut enn 2019. Så er spørsmålet om dette var fordi vi møtte svakere motstandere i Nations League (Kypros, Bulgaria og Slovenia). Men lagene var likevel ikke så mye svakere enn Sverige og Romania, sier TV 2-ekspert Jesper Mathisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer