- Han har mye å gå på

Martin Ødegaard var mye involvert i starten av kveldens treningskamp, men han klarte ikke å bidra til scoring for sin nye klubb.

TAPTE: Martin Ødegaard og Real Sociedad gikk på et overraskende tap mot Racing Santander.
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
TAPTE: Martin Ødegaard og Real Sociedad gikk på et overraskende tap mot Racing Santander. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Real Sociedad - Racing Santander 0-1 (0-1)

Martin Ødegaard var en del involvert - både på høyresiden og i midten bak Alexander Isak. Likevel klarte Ødegaard ikke å gjenta forrige kamps prestasjon, der han fikk målpoeng.

Blant annet så man ved flere anledinger at Ødegaard lette etter sine angrepskolleger i Isak og Portu. Likevel var det altså ikke nok til å score mål mot Racing Santander.

- I dag var han igjen en del involvert. Man ser han ønsker å ha ball og ha mye ansvar på banen. Han blir mye involvert av lagkameratene sine, og man ser at han har opparbeidet seg en tillit blant dem, sier Viasports fotballkommentator og La Liga-ekspert Petter Veland til Dagbladet etter kveldens treningskamp.

- Mye å gå på

Samtidig så påpeker han at det var enkelte situasjoner der Ødegaard kanskje ikke var på sitt aller beste.

- Han hadde flere gode pasningsforsøk - enten som tredje sist på ballen, eller rett i bakrom til Alexander Isak eller Portu. Men det var også i noen tilfeller der man forventer bedre av ham. Han har nok mye å gå på, i likhet med hans lagkamerater, sier Veland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer