TILBAKE PÅ GAMLETRAKTER:  David Beckham var i dag tilbake på Old Trafford i forbindelse med veldedighetskampen som skal spilles neste måned på samme arena. Foto: REUTERS/ Andrew Yates / NTB Scanpix
TILBAKE PÅ GAMLETRAKTER: David Beckham var i dag tilbake på Old Trafford i forbindelse med veldedighetskampen som skal spilles neste måned på samme arena. Foto: REUTERS/ Andrew Yates / NTB Scanpix Vis mer

Han har sendt England til VM, vunnet seks ligagull, men dette er Beckhams favorittøyeblikk

David Beckham gjør comeback på Old Trafford.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): David Beckham var i dag tilbake på Old Trafford i forbindelse med veldedighetskampen som skal spilles på samme sted 14. november.

Der vil fotballikonet igjen entre gresset på sin gamle hjemmebane med Sir Alex Ferguson på sidelinjen. Under dagens presseseanse mimret David Beckham om tiden han hadde på Old Trafford.

Godt Ferguson-forhold Der ble den gamle historien om da Ferguson raste i garderoben og sparket en sko som traff Beckham midt i panna dratt opp.

- Kanskje det. Det har blitt nevnt. Vi får se, sier Beckham om det blir aktuelt å kopiere seansen i november.

Og selv om det er mange år siden han selv spilte under Ferguson er forholdet det samme.

- Jeg tok meg selv i å gjemme et glass med rødvin bak min rygg da jeg møtte han nylig, sa Beckham ifølge Manchester Evening News.

40-åringen hevder forholdet hans med sjefen alltid var bra - selv om det verserte en rekke rykter om det motsatte.

- Forholdet vårt var alltid bra, til tross for hva som ble sagt, og til tross for noen opp- og nedturer.

Juniorseier Old Trafford har vært stedet for mange store fotballopplevelser i Beckhams liv, men den han rangerer høyest selv vil nok overraske mange.

- Hvis jeg må plukke ut et, så må jeg si FA Youth Cup-finalen. Jeg setter det over målet mot Hellas, forteller Beckham, som med det vraker seks Premier League-titler og en landslagsopplevelse av de sjeldne.

For VM i 2002 så ut til å gå uten England, men på overtid mot Hellas reddet Beckham det nødvendige poenget med et herlig frispark i kvalifiseringskampen mot Hellas.

Youth Cup vant han i 1992 med blant annet Ryan Giggs, brødrene Neville og Nicky Butt. Førstnevnte har allerede fått et par kamper som manager i Manchester United. Nå er han Louis van Gaals assistent.

- Jeg håper Giggs blir United-manager en dag.

Over 60 000 billetter er allerede solgt til kampen hvor Beckham skal være kaptein for et lag sammensatt av briter og irer mot resten av verden, som ledes av Carlo Ancelotti og Zinedine Zidane er kaptein.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer