Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Han har spilt fire min. på 30 måneder

Nå er Hargreaves skadd ut kontrakten.

INN OG UT: Owen Hargreaves spilte kanskje siste kamp for United da han fikk fire minutter ute på Old Traffford i november. Foto: EPA/ROBIN PARKER
INN OG UT: Owen Hargreaves spilte kanskje siste kamp for United da han fikk fire minutter ute på Old Traffford i november. Foto: EPA/ROBIN PARKER Vis mer

(Dagbladet): Owen Hargreaves startet mot Wolves i november etter et kneskade-avbrekk på 776 dager.

Han gikk av igjen etter bare fire minutter, med en ny skade. I mars skulle han gjøre comeback igjen - men skadet skulderen.

Nå forteller United-sjef Alex Ferguson at spilleren klubben kjøpte fra Bayern München i 2007 for 200 millioner kroner ikke spiller igjen for United denne sesongen.

Det betyr at han står igjen med de fire Wolves-minuttene som spilletid de siste 30 månedene. Og i sommer er han kontraktsløs.

- Han har fått en skulderskade som gjør slutt på sesongen hans. Han har hatt uflaks hele tida mens han har vært her. Kontrakten hans går ut ved sesongslutt, og vi må ta en avgjørelse, sier Ferguson til Uniteds hjemmeside.

Vanligvis forlenger klubber kontrakter med spillere i god tid før utløp, men ifølge United-manageren er det ikke helt sikkert at midtbanespilleren forsvinner ut døra på Old Trafford.

- Jeg vet ikke hva som skjer. United-direktør David hadde diskusjoner med guttungen forrige uke, sier Ferguson ifølge PA.

Dersom Owen ikke mottar en ny kontrakt blir han stående med 18 seriekamper fra start i United, på fire år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media