Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han har spilt sin siste landskamp

Morten Olsen raser etter at danske nektet å komme på banen etter å ha startet på benken.

NEKTET Å SPILLE: Patrick Mtiliga slåss her med Markus Henriksen om ballen. Nå kan han ha spilt sin siste landskamp. Foto: REUTERS/Chaiwat Subprasom/NTB scanpix
NEKTET Å SPILLE: Patrick Mtiliga slåss her med Markus Henriksen om ballen. Nå kan han ha spilt sin siste landskamp. Foto: REUTERS/Chaiwat Subprasom/NTB scanpix Vis mer

Danske Patrick Mtiliga har spilt sin siste landskamp for Danmark etter å ha nektet å komme på banen i tirsdagens VM-kvalifiseringskamp mot Italia.

- Han har spilt sin siste landskamp. Han nektet å spille etter ha måttet starte på benken, sa Danmark-landslagssjef Morten Olsen.

Den 31-årige forsvarsspilleren, som til daglig spiller for Nordsjælland, var skuffet fordi han ikke ble foretrukket fra start. Danmark har fått en dårlig start på sin VM-kvalifisering med bare to poeng på fire kamper. Tirsdag ble det 1-3 for Italia.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media