BRÅK: Manchester Uniteds Patrice Evra reagerte da Liverpools Luis Suarez ikke hilste på ham før kampen i går. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
BRÅK: Manchester Uniteds Patrice Evra reagerte da Liverpools Luis Suarez ikke hilste på ham før kampen i går. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

- Han har sviktet Kenny og han har sviktet klubben

Liverpool-legende går knallhardt ut mot Suarez.

(Dagbladet): Luis Suarez nektet å hilse på Patrice Evra før Liverpool møtte Manchester United i går, og denne saken preger engelsk presse i dag.

United-sjef Alex Ferguson kalte Suarez en «skam for Liverpool» etter kampen.

Nå får Suarez pepper fra en tidligere Liverpool-kjempe.

- Klubbene var enige Alan Hansen spilte 434 kamper for Liverpool fra 1977 til 1991, og skotten regnes som en av de virkelig store klubbspillerne hos de røde.

I BBC-programmet Match of the Day går den tidligere Liverpool-spilleren knallhardt ut mot oppførselen til Suarez.

- Før kampen virket det som begge klubbene ville unngå fiendtlighet. Liverpool kom med en uttalelse om at de ville hilse på hverandre, og Suarez var åpenbart en del av den uttalelsen. Han visste om det, og hadde tilsynelatende akseptert det, sier Hansen i BBC-studio.

- Uakseptabelt Som lagkaptein var Evra den første United-spilleren som Suarez skulle ta i hånda, men det ble aldri noe håndtrykk mellom de to. Suarez gikk dermed videre til målvakt David de Gea, mens Evra reagerte med å ta tak i Suarez sin arm.

REAGERER: Tidligere Liverpool-spiller Alan Hansen mener Suarez har sviktet klubben. Foto:  REUTERS/Phil Noble
REAGERER: Tidligere Liverpool-spiller Alan Hansen mener Suarez har sviktet klubben. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

- Å ikke ta Evra i hånda, er etter min mening fullstendig uakseptabelt. Liverpool har gitt ham full støtte i tykt og tynt. Nå har han sviktet Kenny (Dalglish), han har sviktet klubben, sier Alan Hansen.

- Trist dag Tidligere Newcastle- og Blackburn-spiller Alan Shearer mener gårsdagens hendelse er trist for fotballen.

- Dette er rett og slett en trist dag for Premier League. Saken om Evra og Suarez skulle blitt lagt død, men så skjer dette. Jeg må bare si at jeg ikke støtter oppførselen til Suarez, sier Shearer i BBC-programmet.

IKKE ENIG: Alan Shearer støtter ikke oppførselen til Luis Suarez. Foto:  EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
IKKE ENIG: Alan Shearer støtter ikke oppførselen til Luis Suarez. Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA Vis mer