TILBAKE:  Barcelona-treneren hevder det ikke er noe galt med Lionel Messi - selv om han har stått over to kamper for Argenting. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Barcelona-treneren hevder det ikke er noe galt med Lionel Messi - selv om han har stått over to kamper for Argenting. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Han har trent uten problemer. Vi vet han fikk seg en smell

I «perfekt tilstand» Celta-kamp.

Lionel Messi sto over to landskamper for Argentina, men ifølge Barcelona-trener Luis Enrique er han i «perfekt tilstand» før søndagens bortemøte med Celta.

Messi sluttet seg til den argentinske troppen i USA for å spille kamper mot El Salvador og Ecuador, men en fotskade gjorde at han mistet begge oppgjørene.

Barcelona-fansen trenger derimot ikke bekymre seg. Messi er friskmeldt og klar til dyst.

- Han har trent uten problemer. Vi vet han fikk seg en smell, men han har følt seg bra siden han kom tilbake. Messi får seg noen smeller i hver eneste kamp. Jeg kommer ikke til å snakke om dette igjen. Han er i perfekt tilstand, sier Luis Enrique.

Barcelona økte serieledelsen da erkefienden Real Madrid ble slått 2-1 på Camp Nou nylig. Katalanerne topper tabellen fire poeng foran Real når det gjenstår ti kamper.

(NTB)