- Han har vært fantastisk for klubben

Ferguson spår Molde-suksess for Solskjær.

GÅR HVER SIN VEI: Sir Alex Ferguson mente det var på tide for Ole Gunnar Solskjær å prøve seg som hovedtrener. Det var utslagsgivende for nordmannen avgjørelse om å takke ja til Molde.Foto: AP Photo/Jon Super
GÅR HVER SIN VEI: Sir Alex Ferguson mente det var på tide for Ole Gunnar Solskjær å prøve seg som hovedtrener. Det var utslagsgivende for nordmannen avgjørelse om å takke ja til Molde.Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær ble i dag presentert som ny trener for Molde Fotballklubb.

Etter 14 år i England flytter han og familien tilbake til Kristiansund. Solskjærs sjef og læremester, Sir Alex Ferguson, ønsker United-legende lykke til i sin nye jobb.

- Ole har akseptert Molde sitt tilbud, og vi ønsker ham lykke til. Han har vært en fantastisk for klubben og har bidratt med utviklingen av våre unge spillere, sier Sir Alex Ferguson til Manchester Uniteds hjemmeside.

- Jeg tror at hans karriere som en utrolig profesjonell fotballspiller ga ham grunnlaget for å gå videre som trener. Han gjorde det veldig bra med reservene våre, og det er riktig av Ole å ta hans første managerjobb nå. Ole vil gjøre det bra i Molde og vi ønsker ham alt godt i fremtiden, sier Ferguson.

Solskjær sa på pressekonferansen at Ferguson selv oppfordret ham til å takke ja til Molde-jobben.

- Den viktigste i avgjørelsen har vært min sjefen sjøl. Når han sier at du må prioritere familien. Du må ikke bare velge en klubb, men en eier og en klubb der du har mennesker rundt deg som du stoler på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer