- Han hviler aldri

Drillo tror ikke mye på at Nils Arne Eggen forsvinner fra rampelyset selv om han i morgen avslutter trenerkarrieren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

P>

- Jeg ser ikke for meg Nils Arne som pensjonist. Jeg tror han kommer til å synes godt i norsk fotball, sier Egil Drillo Olsen til Dagbladet.

Sjøl har Drillo hatt en sentral plass i norsk fotballdebatt etter at han avsluttet sin siste jobb som trener med å få sparken fra Wimbledon. Han tror Eggen blir like tilstedeværende som før.

- Han får finne ut sjøl hva han vil gjøre. Men han kommer nok til å bruke energien sin i andre sammenenhenger innen fotballen. Håper han ikke nøyer seg med bare å være TV-ekspert - slik noen ønsker ham, sier Drillo.

Jobbhensyn forhindrer Drillo i å ta turen til Lerkendal i morgen kveld for å se Eggen ta farvel med hjemmefansen (og omvendt) i den siste Champions League-kampen mot Lyon. Men Drillo oppsummerer mer enn gjerne Eggens posisjon i norsk fotball.

- En institusjon

- Eggen er og har vært en institusjon i norsk fotball. Han har jo vært der siden jeg gikk på fotballtrenerkurs for snart 100 år siden.

For Drillo har høsten sånn sett vært preget av vemod.

- Det er en epoke som er slutt. Det er ikke lenge siden en stor spiller også ga seg, Jostein Flo. Nå er det Eggens tur. Disse to har betydd enormt mye for norsk fotball.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer