- Han inviterte besteforeldrene mine inn på kontoret sitt på en kopp te

Giggs om hjelpen fra Solskjær.

HJELP: - Han har helt klart hjulpet meg siden jeg akkurat har begynt i trenerrollen, sier Ryan Giggs til Wales Online om Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB Scanpix
HJELP: - Han har helt klart hjulpet meg siden jeg akkurat har begynt i trenerrollen, sier Ryan Giggs til Wales Online om Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Ryan Giggs fikk en bedre start som Manchester United-manager i vår, enn hva han har hatt som assistent under Louis van Gaal.

Så langt har det blitt to poeng for klubben, som har brukt over 1,5 milliarder kroner på spillerkjøp før overgangsvinduet stengte i går - da United sikret seg Radamel Falcao i grevens tid.

I et intervju med Wales Online, i forbindelse med EM-kvalifiseringen som starter neste uke, forteller Ryan Giggs om vennskapet med Ole Gunnar Solskjær.

Gir annet perspektiv United-legenden avslører at Solskjær er den personen som gir han et annerledes perspektiv på trenerrollen.

- Vi snakker om spillere som gjør det bra, spillere som ikke gjør det så bra, og generelt om hvordan ting går. Han har helt klart hjulpet meg, siden jeg akkurat har begynt i trenerrollen, sier Ryan Giggs til Wales Online.

- Jeg har også snakket med Steve Bruce, Bryan Robson og Paul Ince - som alle har vært trenere og managere en stund, men Ole er jo ganske fersk selv - så han gir meg et annet perspektiv, fortsetter United-assistenten.

I Wales er man opptatt av om Ryan Giggs en dag vil vende hjem, og ta over som trener for landslaget. Akkurat det mener 40-åringen at det er for tidlig å svare på.

Serverte besteforeldrene te Men Giggs forteller at han følger nøye med på hvordan Cardiff og Ole Gunnar Solskjær gjør det.

Og i Cardiff sørger nordmannen for at besteforeldrene hans har det bra, ifølge 40-åringen.

- Jeg snakker med Ole hele tiden. Han har ikke endret seg siden han signerte for United. Besteforeldrene mine har en butikk like ved Cardiff City Stadium, og han har invitert de til kontoret sitt på en kopp te - det er en slik person han er. Han er en utrolig hyggelig person, men han har også en stoisk ro over seg, som han brukte som spiller og nå som manager.

Giggs er også påpasselig med å skryte av jobben nordmannen har gjort med Cardiff.

- Det var hardt for ham forrige sesong, siden det alltid er vanskelig å holde seg i Premier League når man er nyopprykka fra Championship. Men når man får ett eller to år med erfaring, så blir det lettere. Han trives jo tydeligvis, og han har hatt en ganske god start i Championship,

Og til neste år håper United-legenden på å se Solskjær & Co tilbake i Premier League.

- Han har gode spillere i klubben, og på kort tid har han blitt en suksessfull manager. Så forhåpentligvis rykker de rett opp igjen, sier Giggs til Wales Online.

VENNER: Ryan Giggs forteller at han og Ole Gunnar Solskjær har beholdt vennskapet fra tiden da de spilte sammen i Manchester United. Foto: NTB Scanpix
VENNER: Ryan Giggs forteller at han og Ole Gunnar Solskjær har beholdt vennskapet fra tiden da de spilte sammen i Manchester United. Foto: NTB Scanpix Vis mer