- Han kalte meg feit, så jeg måtte ta igjen

Grindheim om Hoff.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Det var midtveis i første omgang da Lyns Espen Hoff og VIF-kaptein Christian Grindheim småkjeklet og gjorde noen håndbevegelser som for menigmann på tribunen ikke var lett å forstå.

Hoff gjorde noe som liknet en sirkelbevegelse, mens Grindheim svarte med å krype ned på gresset og finkjemme de grønne stråene.

- Feit

- Han kalte meg feit, så jeg måtte ta igjen. Jeg leita etter ham i gresset, gliser Grindheim om det 172 cm høye lyntoget.

Nå er Grindheim bare sju centimeter høyere, men det hersker liten tvil om at VIF-kapteinen har et høyt tenningsnivå og ikke går av veien for en real duell.

- Jeg mente han fikk et litt billig frispark, og jeg sa vel noe om vekta hans eller noe ja, medgir Espen Hoff.

Lyn-komplekset

Etter kampen hadde uansett Espen Hoff mest grunn til å glise. Lyn slo Vålerenga 3-1 og har ikke tapt for erkerivalen siden 1981.

- Han kalte meg feit, så jeg måtte ta igjen

Etter gårsdagens triumf håpet Hoff at Grindheim ikke tok kjeklinga ille opp.

- Jeg har ikke snakka med ham, men det virket som om ting var greit, avsluttet Hoff.

KJEKLING: Espen Hoff og Christian Grindheim hadde flere feider på Ullevaal i går, blant annet da Hoff kalte sistnevnte for «feit». Foto: Frank Karlsen/Dagbladet
KJEKLING: Espen Hoff og Christian Grindheim hadde flere feider på Ullevaal i går, blant annet da Hoff kalte sistnevnte for «feit». Foto: Frank Karlsen/Dagbladet Vis mer
<B>TØFFING:</B> Christian Grindheim leitet i gresset etter Espen Hoff. Her jubler han foran Klanen etter den vakre 1-0-scoringen.