TO NOMINASJONER: Manchester United-keeper David de Gea har muligheten til å bli årets spiller og årets unge spiller. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB Scanpix
TO NOMINASJONER: Manchester United-keeper David de Gea har muligheten til å bli årets spiller og årets unge spiller. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB ScanpixVis mer

Han kan bli årets spiller i Premier League

Disse seks er nominert.

(Dagbladet): I dag kom det fram hvilke spillere som er nominert i kategorien «årets spiller» i Premier League av PFA. Det er ingen store overraskelser å finne på lista, som ikke inneholder noen spillere fra Manchester City.

Harry Kane er en av spillerne etter sin eventyrlige gjennombrudd denne sesongen, men det spørs om ikke Eden Hazard likevel er den største favoritten av dem alle.

Prisen gikk til Luis Suarez i fjor.

Det spesielle er nok at det er to keepere som er nominert til tittelen «årets unge spiller». David de Gea er nominert i begge kategoriene, og får også selskap av Thibaut Courtois i kåringen av årets unge spiller.

Phillippe Coutinho er også nominert i begge kategoriene. Han ble målt og funnet mer verdig enn lagkamerat Raheem Sterling som ikke er på lista over de som er nominert til årets spiller.

Årets spiller:

Eden Hazard (Chelsea)

Harry Kane (Tottenham)

Diego Costa (Chelsea)

Philippe Coutinho (Liverpool)

David de Gea (Manchester United)

Alexis Sanchez (Arsenal)

Årets unge spiller:

Eden Hazard (Chelsea)

Harry Kane (Tottenham)

Philippe Coutinho (Liverpool)

Raheem Sterling (Liverpool)

David de Gea (Manchester United)

Thibaut Courtois (Chelsea)