<strong>BLIR I LONDON?:</strong> Daily Mail hevder i dag at Brede Hangeland bare er formaliteter unna å bli klar for Crystal Palace. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
BLIR I LONDON?: Daily Mail hevder i dag at Brede Hangeland bare er formaliteter unna å bli klar for Crystal Palace. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Han kan bli eneste nordmann i Premier League neste sesong

- Hangeland på vei til Crystal Palace.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter at Brede Hangeland ble løst fra sin kontrakt med Fulham i starten av juni, har landslagsstopperen trent alene store deler av sommeren.

Rådgiver Jon Mørland sa for to uker siden til Dagbladet at 33-åringen satset på å ha en ny klubb i en av de store ligaene klar før seriestart, og nå kan det se ut som om det er i ferd med å ordne seg for forsvarskjempen.

Daily Mail skrev i natt at nordmannen bare er små formaliteter unna å signere for Crystal Palace, Jonathan Parrs gamle klubb.

Skulle så skje, vil Hangeland bli eneste nordmann i Premier League kommende sesong.

Avisa skriver også at avtalen vil bli klar i dag.

Hangeland forlot Fulham etter å ha blitt sagt opp via epost, noe som ikke akkurat falt i smak etter seks og et halvt år i hovedstadsklubben.

- I dag mottok jeg nyhetene om at Fulham har valgt å si opp kontrakten min med klubben med umiddelbar virkning. Jeg fikk beskjed om avgjørelsen per epost, uten at noen fra klubben har møtt med meg på forhånd for å diskutere kontrakten min eller fremtiden med klubben, sa Hangeland til Dagbladet, via sin rådgiver Mørland den gang.

Agent Rune Hauge ville ikke si noe om hvor veien nå bærer for Hangeland da Dagbladet snakket med ham for to uker siden.

Verken Hauge eller Mørland har svart på Dagbladets henvendelser i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer