PRESSET:  Manuel Pellegrini og Yaya Toure må slå Barcelona på Camp Nou for å ta seg videre i Champions League. Foto: NTB Scanpix
PRESSET: Manuel Pellegrini og Yaya Toure må slå Barcelona på Camp Nou for å ta seg videre i Champions League. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Han kan fort forsvinne hvis City ryker

Stort press på City-manager.

•Følg Barcelona-Manchester City
i Dagbladets fotballstudio fra 20:45

(Dagbladet): Barcelona tok en sterk 2-1 seier borte mot Manchester City - og er storfavoritter til å sende Englands siste håp ut av Champions League i kveld.

Manuel Pellegrini kjenner presser, og når går tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher ut og sier at City-manageren er under et stort press.

Carragher tror Pellegrinis framtid i klubben avhenger av Barcelona-kampen i kveld:

- Jeg tror han har et stort problem med tanke på jobben. Bare se hvordan eierne behandlet Roberto Mancini - som vant ligaen og FA-cupen. Akkurat det samme skjer med Pellegrini nå. Han trenger et godt resultat, slik Laurent Blanc fikk, sier Carragher til Sky Sports, og referer til PSG-manager Laurent Blanc - som slo Chelsea ut av Champions League forrige uke.

Pellegrini fnyser av framtidsspekulasjonene til Mirror:

- Jeg har ett år igjen av kontrakten, og planen er å fullføre den. Jeg tror ikke jeg er i faresonen.

- Synd på ham Presset på Pellegrini kommer fra flere hold.

Nylig gikk også den tidligere City-manageren Roberto Mancini ut og kritiserte sin arvtaker:

- Pellegrini var heldig som overtok en så sterk tropp - og hadde muligheter til å forsterke den. Jeg mener at City kan vinne ligatittelen hvert år - de skal og må forsøke å vinne ligaen hvert år, sier Mancini til CNN.

Carragher deler ikke oppfatningen til den italienske manageren:

- Jeg synes synd på ham. Pellegrini har fortsatt de samme spillerne som vant ligaen under Mancini i 2012.  Jeg synes synd på ham fordi jeg ikke tror han kjøper spillerne sine selv. De over han i hierarkiet har gjort feil, sier Carragher til Sky Sports.

Tror på avansement Tross det tunge utgangspunkter, har ikke Pellegrini gitt opp håpet opp avansement i Champions League.

Han oppfordrer troppen til å vise hva som bor i dem i et forsøk på å redde sesongen:

- Dette er en gylden mulighet til å vise at vi er et av de beste lagene i Europa, sa Pellegrini på gårsdagens pressekonferanse ifølge Mirror.

Han får støtte av midtbanebautaen Yaya Toure:

- Vi har noen fantastiske spillere og har en god mulighet å videre.  Det er vanskelig å spille mot Barcelona, men alt kan skje i fotball.