PÅ PLASS: Maxi Rodriguez ser Liverpools FA-cupomkamp mot Reading fra tribunen i kveld. Til helga kan han få debuten mot Stoke. Foto:  REUTERS/Phil Noble
PÅ PLASS: Maxi Rodriguez ser Liverpools FA-cupomkamp mot Reading fra tribunen i kveld. Til helga kan han få debuten mot Stoke. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

- Han kan gi de andre et løft

Benitez tror Maxi blir en suksess i Liverpool.

||| (Dagbladet): Rafael Benitez har begrenset med penger å bruke i januarvinduet.

Nå har han likevel fått styrket stallen sin med en argentinsk landslagsspiller - og det uten å betale et eneste pund i overgangssum.

Maxi Rodriguez kommer gratis fra Atletico Madrid, og har signert en avtale som binder ham til Anfield i tre og et halvt år.

Til tross for at 29-åringen har slitt i Spania den siste tida, føler Benitez seg trygg på at han har kvalitet nok til å løfte Liverpool.

- Jeg vet at han ikke gjorde det like godt som tidligere i Atletico den siste tida, men han gjør det virkelig bra med Argentina og ønsker å imponere foran VM-sluttspillet, sier Liverpool-manageren ifølge Sky Sports.

Han trekker fram at Maxi kan spille både på høyre og venstre kant, i tillegg til å være rekkekamerat med Fernando Torres.

- Han er god med ballen og har en fin pasningsfot. Han er flink til å komme seg inn i boksen og kan avslutte. Hvert år scorer han mellom fem og 15 mål fra høyrekanten, sier Benitez.

- Han kjenner Mascherano og Torres og kan gi de andre et løft. Jeg tror han vil tilpasse seg engelsk fotball, for han er smart og finner de kloke posisjonene på banen.