- Han kan jobbe i hagen min

Zlatan fnyser av svensk legende.

(Dagbladet.no): Svenskenes superstjerne Zlatan Ibrahimovic fikk lite til i hjemmeseieren over Ungarn i går, og på direkten ble han slaktet av radioekspert og svenske-legende, Ralf Edström.


- Han er i dårlig humør, han jobber ikke, løper ikke og holdt på å pådra seg rødt kort, utdypet Edström etter kampen.

I natt kom Zlatans svar:


- Han kan jobbe i hagen min. Det er hans nivå.

Trenger ikke gestikulere

Edström har spilt to verdensmesterskap for Sverige og har 15 mål på 40 kamper for landet sitt. I går var det Zlatans oppførsel overfor lagkameratene han hadde minst til overs for.

- Jeg blir skuffet over ham. Han trenger ikke vifte med hendene og gestikulere på den måten. Har man slått en dårlig pasning så vet man det, man behøver ikka se andre gestikulere, sa Edström.

Men i møte med Aftonbladets fotograf senere på kvelden brydde Zlatan seg lite om kritikken, og oppfordret altså i stedet Edström til å ta seg jobb som gartner.

FRUSTRERT: Zlatan Ibrahimovic fyrer av et skudd mot Ungarn. Den svenske stjernespissen hadde ingen god kveld på Råsunda i går kveld.
FRUSTRERT: Zlatan Ibrahimovic fyrer av et skudd mot Ungarn. Den svenske stjernespissen hadde ingen god kveld på Råsunda i går kveld. Vis mer

Hagene i villaområdet rundt Zlatans rosa villa i Malmö er forøvrig ingenting å kimse av, dersom Edström skulle slå til på tilbudet.

Zlatans rosa villa driver prisene opp

Som i Norge er boligprisene generelt sett på vei ned i Sverige, men rundt Zlatans rosa villa er prisene plutselig på vei opp.

Før Zlatan kom til nabolaget gikk de dyreste villaene i Malmø for rundt 16 svenske millioner, skriver svenske E24.

Men etter at Zlatan kjøpte sitt hus for 30 millioner i oktober i fjor, har naboen lagt ut huset sitt til salgs for 28 millioner. En annen selger i området håper på 32 millioner for sin bolig - som han selv bare betalte ni millioner for våren 2006.

Ifølge avisa prøver flere av huseierne i området nå å benytte seg av «Zlatan-effekten», og ser sitt snitt til å selge dyrt mens stjernen fortsatt eier hus i området.

- Selvfølgelig merkes en viss Zlatan-effekt. Man tar hans prislapp som en pekepinn på hvor prisnivået ligger. Men om det virkelig ligger der gjenstår å se. I min verden finnes det bare én Zlatan, sier eiendomsmekler Stefan Cronholm.

- Han kan jobbe i hagen min
LEGENDE: Ralf Edström på Ullevaal stadion dagen før Sverige slo Norge 2-0 i august 1975. Nå får han tilbud av Zlatan om å jobbe i hagen hans.