- Han kan knapt gå på bussen med høyrefoten

Men Björn Daniel Sverrisson er mannen alle snakker om etter drømmescoringen i Ålesund.

Aalesund - Viking 1-2
ÅLESUND (Dagbladet): 55 minutter og 40 sekunder ut i oppgjøret på Color Line Stadion kom det som kan være årets mål i Tippeligaen 2014.

Vikings nr. 7, Björn Daniel Sverrisson, levde opp til draktnummeret da han feilvendt tok ned ballen på brystet og brassesparket ballen i vinkelen bak en forfjamset Sten Grytebust.

- En helt normal scoring for min del, spøker Sverrisson til Dagbladet rett etter kampslutt.

- Neida, jeg scorer ikke så ofte slike mål. Jeg fikk ikke ballen helt der jeg ønsket og hadde ryggen mot mål. Jeg så ingen å sentre til, så da tenkte jeg: "Brassespark? Hvorfor ikke?", fortsetter islendingen.

- Ikke en målsjanse 23-åringen angrer overhodet ikke på forsøket nå. Scoringen var en blåkopi av Leke James' debutscoring mot Tirana i 2012 på samme arena og en av de vakreste på Color Line Stadion noensinne.

- I mitt hode var det egentlig ikke en målsjanse. Samtidig er Björn en så god teknisk spiller at han er i stand til å gjøre slikt. Scoringen var perfekt teknisk utført og meget vakker. Men litt heldig var han vel kanskje, sier Viking-trener Kjell Jonevret.

Det var ikke Sverrisson uenig i.

- Jeg scorer ikke slike mål veldig ofte og bruker ikke å trene på det heller. Da jeg var yngre, trente jeg riktignok noe på det, så noen brassescoringer har det jo blitt, sier Vikings nye midtbanestjerne.

En av de vakreste Islendingen har scoret mange vakre scoringer i sine fem år som målfarlig midtbanespiller i islandske Fimleikafélag Hafnarfjarðar (FH), men drømmescoringen i Ålesund henger svært høyt.

- Dette målet er et av mine aller vakreste mål i karrieren. Det er litt tidlig å si om det kan bli årets mål i Tippeligaen allerede nå, men en god kandidat er det i hvert fall, sier 23-åringen og ler.

Nå tror trener Jonevret på flere godbiter fra Sverrisson.

- Han kan knapt gå på bussen med høyrefoten, men venstrefoten er magisk i perioder. Forhåpentligvis er han i ferd med å få to gode føtter, sier Viking-treneren.

- Sverrisson er en meget god midtbanespiller. Han har tekniske ferdigheter til å gjøre fantastiske ting med ball og score lekre mål. Vi har sett litt av det hittil, men jeg tror vi har enda mer i vente, håper Jonevret.