- Han kan treffe øyenbrynet til Crouch

Kroatia frykter Beckham.

(Dagbladet.no) England-manager Steve McClaren nekter å gi noen hint. Han holder kortene tett til brystet og vil ikke avsløre hvem som starter for Three Lions onsdag kveld.

Arsenal-manager Arsene Wenger mener imidlertid at hans kollega bør velge sikkert framfor å eksperimentere.

- Han bør velge rutinerte spillere som vet hvordan de ikke skal gjøre feil i en kamp som denne, sier Wenger ifølge Sky Sports.

Franskmannen mener David Beckham bør være en av spillerne som får sjansen i den avgjørende kampen på Wembley.

- Må stoppe Beckham

Det er falsk musikk i kroatiske ører. For er det noe de frykter, så er det høyrefoten til USA-proffen.

- Jeg så England mot Østerrike og de hadde ikke forbedret seg mye fra vi slo dem i Zagreb. Men det er en ting vi må gjøre, og det er å stoppe Beckham. Han kan plassere ballen på øyenbrynet til Peter Crouch, og da blir det farlig, sier Kroatia-speider Goran Vucevic til The Independent.

Det er fire ledige plasser i EM-sluttspillet neste sommer, og England kvalifiserer seg med minst ett poeng mot allerede EM-klare Kroatia.

- Han kan treffe øyenbrynet til Crouch

For engelskmennene vil det naturligvis være en gedigen skuffelse å bli hjemme neste sommer. Og da vil også Steve McClaren bli arbeidsledig.

Tror på keeperbytte

Derfor tror Wenger han kommer til å velge trygt, og ikke satse på sulten ungdom i morgen kveld.

- Han kommer til å velge kontinuitet i mål, og hele landet må nå stå bak Paul Robinson for han har gjort sakene sine bra for England, sier Arsenal-sjefen.

Mange i engelsk presse tror imidlertid McClaren velger Scott Carson, som fikk sjansen i 1-0-seieren mot Østerrike.

- Tidligere har McClaren raskt gått ut og sagt at Robinson er hans førstevalg. Når han nå ikke gjør det, tror jeg det er fordi han har bestemt seg for Carson, BBC Radio 5 Live-ekspert Mike Ingham.

Sjefsreporter Simon Stone i PA Sport er enig:

- Han har ikke støttet Robinson som han pleier i oppkjøringen til denne kampen, så det ser ut til at Carson får sjansen.

FRYKTET: Kroatias sjefsspeider frykter innleggsfoten til David Beckham. Med god grunn, for den har vært viktig for England etter Galaxy-spillerens comeback på landslaget. Foto: AFP
FRYKTET: Kroatias sjefsspeider frykter innleggsfoten til David Beckham. Med god grunn, for den har vært viktig for England etter Galaxy-spillerens comeback på landslaget. Foto: AFP Vis mer
ENSOM SPISS: Peter Crouch spiller trolig alene på topp mot Kroatia. England klarer seg med uavgjort på Wembley og det viktigste er derfor å holde tett bakover.