- Han klippet sin egen navlestreng, og hans venstre testikkel veier mer enn Raheem Sterling

Ting du ikke visste om «beistet» Romelu Lukaku.

ALLSIDIG: Det mangler ikke på talenter hos Romelu Lukaku. 20-åringen har tatt Premier League med storm de siste sesongene, og skal vi tro enkelte fangrupperinger har 20-åringen enda mye mer å by på. Foto: NTB / Scanpix
ALLSIDIG: Det mangler ikke på talenter hos Romelu Lukaku. 20-åringen har tatt Premier League med storm de siste sesongene, og skal vi tro enkelte fangrupperinger har 20-åringen enda mye mer å by på. Foto: NTB / ScanpixVis mer

(Dagbladet): Det er ingen tvil om at Romelu Lukaku er ett av de heteste navnene på fotballøya for tiden.

For to uker siden satte han inn vinnermålet borte mot West Ham, og på mandag senket han nærmest Newcastle egenhendig med to mål og en målgivende pasning før hvilen.

Det er mange som har spurt seg om hva José Mourinho tenkte på da han lånte ut den unge belgieren til Everton på deadline-day, men selv står han fast på at han ikke angrer.

Med tanke på at at 20-åringen har scoret seks mål på sine fem siste Premier League-opptredner, hvorav mange av de som innbytter (et snitt på 37 minutter mellom scoringer), er det litt vanskelig å tro. I alle fall ettersom Chelseas i utgangspunktet farligste måljegere så langt denne sesongen har scoret 0.

0,1 tonn målscorer Det mest påfallende med den unge spissen, er hans enorme fysikk. Skal vi tro Wikipedia er han 1,91 på strømpelesten, og veier ikke ubetydelige 100 kilo. 0,1 tonn med kun ett mål for øye, få ballen i mål. Og det kan han gjøre på mange måter.

TRIPPEL: Lukaku slo for alvor igjennom i Premier Leauge i fjor, og avsluttet sesongen med hat-trick i den historiske 5-5-kampen mot Manchester United den 19. mai i år. Sir Alex Fergusons siste i sjefsstolen for de rødkledde. AP Photo/Jon Super
TRIPPEL: Lukaku slo for alvor igjennom i Premier Leauge i fjor, og avsluttet sesongen med hat-trick i den historiske 5-5-kampen mot Manchester United den 19. mai i år. Sir Alex Fergusons siste i sjefsstolen for de rødkledde. AP Photo/Jon Super Vis mer

I fjor scoret han ikke mindre enn 17 ganger på utlån til West Bromwich, og det mest imponerende er at målene hans er relativt jevnt fordelt mellom høyre-, venstrefoten og hodet.

Det er ikke rart folk lar seg imponere. Og det har gitt seg utslag i en ny trend på Twitter. «Fakta» om Romelu Lukaku.

Tung testikkel Akkurat som med andre personligheter som er tøffere enn gjennomsnittet (jfr. Chuck Norris), blir Lukaku tildelt æren for både det ene og det andre.

Et eksempel er at han skal ha kjørt sin mor hjem fra sykehuset etter sin egen fødsel. Han skal til og med ha klippet sin egen navlestreng i tillegg til at han naturligvis er vanntett.

Det verserer også rykter om at et nys fra den unge belgieren er årsaken til at tårnet i Pisa er av det skjeive slaget, og spøkelser sitter rundt leirbålet om kvelden og forteller historier om ham.

De mer ekstreme er at hans venstre testikkel veier mer enn Liverpools Raheem Sterling, og at Lukaku er årsaken til at vi i dag har giraffer. Hvordan? Han skal ha gitt en hest en solid uppercut.

Imponerende CV Det er likevel ikke bare i den fiktive verden Lukaku har en imponerende CV.

Ifølge goal.com snakker 20-åringen seks språk flytende. Kongolesisk, fransk, nederlandsk, engelsk, portugisisk og spansk.

Han har også fortalt i et intervju med Daily Mail at han ser hver eneste Premier League-kamp på DVD for å lære av sine feil.

Om kraftspissen følger opp sin imponerende statistikk i dag, og om vi kan føye ytterligere noen interessante fakta til både den reelle og fiktive listen, får vi svar på når Everton møter Manchester City klokken 13.45.