Han knuser alle rekorder. Men 15 år gammel fryktet Ronaldo at han måtte slutte.

Ble hjerteoperert.

JUBLER OG JUBLER: Cristiano Ronaldo slutter aldri å imponere, og ser bare ut til å bli bedre og bedre jo eldre han blir. Men allerede som 15-åring kunne fotballdrømmen blitt knust for 29-åringen. Da måtte han gjennom en hjerteoperasjon for å fortsette å spille fotball. Foto: Pierre-Philipe Marcou / AFP / NTB Scanpix
JUBLER OG JUBLER: Cristiano Ronaldo slutter aldri å imponere, og ser bare ut til å bli bedre og bedre jo eldre han blir. Men allerede som 15-åring kunne fotballdrømmen blitt knust for 29-åringen. Da måtte han gjennom en hjerteoperasjon for å fortsette å spille fotball. Foto: Pierre-Philipe Marcou / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter kunstverkscoringen mot Liverpool i går kveld, er Cristiano Ronaldo ett mål bak Rauls rekord på 71 scoringer i Champions League.

Ergo er ikke spørsmålet om han blir tidenes toppscorer i verdens gjeveste klubbturnering, men heller om han klarer å runde 100.

Med tre scoringer i turneringen i år er han på på god vei til å score mer enn ti Champions League-mål i fire sesonger på rad.

Hjertefeil Men det var på ingen måte gitt at den portugisiske trollmannen skulle gå hen og bli verdens beste fotballspiller, som han er blitt kåret til to ganger.

15 år gammel fikk Ronaldo nemlig beskjeden som kunne endt karrieren allerede da:

Hjertet hans slo for fort til at det helsemessig var sunt for han kroppen hans å spille fotball, med de fysiske påkjenninger det medfører.

Mamma Dolores Aveiro ga klarsignal til en hjerteoperasjon, og Ronaldos hjerteproblemer ble løst takket være et vellykket laserinngrep.

En takknemlig unggutt lovet seg selv at han ikke skulle forspille den ekstra muligheten han fikk til å forfølge fotballdrømmen.

Og resten er, som det så fint heter, historie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer