ETTERTRAKTET?: Tidligere Athletic-sjef Ernesto Valverde innrømmer at han er ønsket av flere klubber, men vil ikke si om Barcelona er blant dem. Foto: NTB Scanpix
ETTERTRAKTET?: Tidligere Athletic-sjef Ernesto Valverde innrømmer at han er ønsket av flere klubber, men vil ikke si om Barcelona er blant dem. Foto: NTB ScanpixVis mer

Barcelona:

Han kobles til Barcelona, men vil ikke kommentere ryktene

Ernesto Valverde.

Tidligere Athletic-sjef Ernesto Valverde innrømmer at han er ønsket av flere klubber, men vil ikke si om Barcelona er blant dem.

Spanske medier har spekulert høyt i at Valverde blir Luis Enriques arvtaker i Barcelona etter at førstnevnte trakk seg fra jobben i Bilbao tirsdag.

– Jeg skal ikke benekte at jeg har en agent og at det åpenbart er klubber som er interesserte i meg, sier Valverde, som selv var Barcelona-spiller fra 1988 til 1990.

– Dette er ikke første gang jeg har fått tilbud fra store klubber, tilføyer han.

Valverde avviser samtidig at han ikke har signert noen avtale og at det foreløpig ikke har vært konkrete samtaler med noen.

– Det er visstnok noen som er på utkikk etter en leilighet til meg i Roma, og noen som ser på skoler til barna mine i Barcelona, spøker Valverde med henvisning til alle spekulasjonene i spanske medier.

Luis Enrique har for lengst gitt beskjed om at han gir seg som trener i Barcelona etter at inneværende sesong er over.

(NTB)