Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Han kom til meg etter kampen og ba meg ta vare på broren

Solskjær gleder seg til å få forsterkninger.

FÅR FORSTERKNINGER: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær ble bedt om å ta vare på Fabio etter kampen. Det skjedde etter samtale med broren Rafael. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY
FÅR FORSTERKNINGER: Cardiff-manager Ole Gunnar Solskjær ble bedt om å ta vare på Fabio etter kampen. Det skjedde etter samtale med broren Rafael. Foto: EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Man. United - Cardiff 2-0

MANCHESTER/OSLO (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær måtte se Cardiff tape 2-0 på Old Trafford - uten å skape store problemer for de regjerende seriemesterne.

Før kampen ble han hyllet av United-fansen.

- Ja, det var rart å være tilbake. Jeg har vært her 15 år, så det er stort å være i PL, og trene et lag her. Og å se laget sitt uttrykke seg som de gjorde her. De vokste inn i kampen. Det eneste vi mangler, er besluttsomhet og klokskap på den siste tredelen, sier Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

- Men jeg kan ikke være misfornøyd. Og om jeg tror vi berger oss? Klart. Vi hadde 55 prosent ballbesittelse her. Det er ikke så ille, sier Cardiff-sjefen.

Snart forsterkning United-back Fabio ventes å bli presentert for Cardiff innen kort tid. Solskjær har allerede bekreftet at han er klar. Etter kampen snakket Cardiff-sjefen med tvillingbroren og United-spiller Rafael.

DUELL: Manchester Uniteds Rafael gikk til Solskjær etter kampen og ba ham ta vare på broren Fabio som er klar for Cardiff. Her er Rafael i duell med Mats Møller Dæhli. Foto:   REUTERS/Darren Staples
DUELL: Manchester Uniteds Rafael gikk til Solskjær etter kampen og ba ham ta vare på broren Fabio som er klar for Cardiff. Her er Rafael i duell med Mats Møller Dæhli. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer

- Fabio er klar. Han er som broren sin, er han ikke? En offensiv back. Han gir oss fart, han gir den brasilianske oppfinnsomheten og entusiasmen. De er fantastiske, brasilianerne. Jeg kan ikke vente med å få ham inn i laget, sier Solskjær.

- Rafa kom til meg etter kampen og ba meg ta vare på broren, sier Solskjær lurt.

Roser fansen Og Solskjær var imponert over Cardiffs tilreisende supportere i Manchester.

- Du forventer vel å få en sånn respons og mottakelse. Jeg har alltid hatt et godt forhold til supporterne her. De har vært fantastiske. Nå håper jeg at jeg får samme forhold til Cardiff-fansen. Og de var herlige her i dag. De klarte å holde United-tribunene stille, sier Solskjær.

- Er den neste måneden avgjørende?

- Det er åpenbart at vi har en stor sjanse til å få resultater nå framover. I bortekamper mot Arsenal, City og United forventer ingen — unntatt oss selv — at vi skal vinne. Nå blir det en annen situasjon. Laget har utviklet seg, og nå venter kamper mot lag fra nedre halvdel, vi har tilskuerne bak oss, pluss at vi får inn spillere som Kenwyne Jones, Wilfried Zaha etter hvert — og vi får mer fra Mats Møller Dæhli.

- Men ja, nå blir poeng viktigere enn prestasjoner for oss, sier Cardiff-sjefen.

Cardiff møter Norwich på hjemmebane lørdag.

Hele Norges coronakart