- Han kom tilbake syk

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United teller ned til seriestart mot Leeds. Nordmannen serverte siste nytt på en pressekonferanse i dag. Jadon Sancho kom tilbake syk etter ferien, men skal være tilgjengelig.

SESONGKLAR: Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB
SESONGKLAR: Ole Gunnar Solskjær. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United serieåpner hjemme mot Leeds klokka 13.30 lørdag. Det blir på et fullstappet Old Trafford - og manager Ole Gunnar Solskjær kan knapt vente.

I ettermiddag stilte han opp på en digital pressekonferanse i Manchester. Der kom han med siste nytt om laget.

Jadon Sancho er den store signeringen fra Borussia Dortmund. Men ikke alt har gått smertefritt i sesongoppkjøringen for 900-millionerskjøpet.

KLAR FOR UNITED: Jadon Sancho. Foto: NTB
KLAR FOR UNITED: Jadon Sancho. Foto: NTB Vis mer

- Jadon kommer definitivt til å bli involvert. Han har hatt en god uke, men kom dessverre tilbake syk etter ferien. Han mistet noen dager med trening, forteller Solskjær.

Men:

- Han så skarpere ut enn ventet. Jeg kan ikke si noe om han starter eller ikke.

Solskjær opplyser ikke noe om hva som har plaget Sancho. Men det er utvilsomt knyttet store forventninger til den tidligere lagkameraten til Erling Braut Haaland. Manageren vet ikke når Real Madrids Raphaël Varane er hundre prosent klar for United.

- Han har ikke trent med oss. Ting tar tid. Ingenting er hundre prosent klart ennå. Han kommer ikke til å bli involvert (mot Leeds) fordi han har ikke trent med oss, sier Solskjær.

- Karantene og isolasjon har satt ting på vent. Men det kommer til å bli klart snart.

Med to slike signeringer forventer ekspertene at United tar steget opp og slåss om gullet.

- Det er alltid press før sesongen, sier nordmannen.

- Denne klubben handler om trofeer, god fotball og at vi må fortsette å utvikle oss. Laget ser sultent ut, og vi har gjort gode handler, mener han.

- Vi har hatt en god sesongoppkjøring. De siste ukene har virkelig vært gode med alle sammen tilbake. Men vi mangler fortsatt noen spillere som er ute med skader eller covid.

Jesse Lingard og Dean Henderson er i sistnevnte kategori. Heller ikke Edinson Cavani skal være aktuell til Leeds-kampen.

For første gang på halvannet år vil Old Trafford være fullt igjen. Solskjær har ingen bekymringer knyttet til sikkerheten:

- Jeg har ingen frykt. Klubben kjenner kravene og alt er under kontroll. Det er fantastisk å kunne dele denne kampen med publikum til stede igjen. Ingenting kan erstatte det å være til stede og kjenne energien fra fansen, sier han.

KAMPER I PREMIER LEAGUE

Fredag klokka 21.00:

Brentford - Arsenal

Lørdag klokka 13.30:

Manchester United - Leeds

Lørdag klokka 16.00:

Burnley - Brighton

Chelsea - Crystal Palace

Everton - Southampton

Leicester - Wolverhampton

Watford - Aston Villa

Lørdag klokka 18.30:

Norwich - Liverpool

Søndag klokka 15.00:

Newcastle - West Ham

Søndag klokka 17.30:

Tottenham - Manchester City

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer